• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte TBMM’deki son örnek! Vesayetçi Cindoruk’u yerin dibine batıran sözler

Ali İhsan Karahasanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı diktatöre benzeten Hüsamettin Cindoruk'a başörtüsü için getirilmeye çalışılan anayasal güvence süreci üzerinden cevap verdi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mak

Rusyada ki sabun yapmaFIRINlari kapandi mi, ha bundan 3 kilo Arap sabunu cikar
  • 3 Yıl Önce

Ali Baba

Münafıklığı yüzünden fışkıran, Koca mason'nun emanetçisi, 28 Şubat'ın en müstekreh şahsıdır, bu adam. Öbür dünyada üstadıyla buluşacağı günü bekliyor.
  • 3 Yıl Önce

Hizipsavar

ya bu dosiller kaybolmadı gitti. bilmesekne mal oldukların bu ülkeyi nasıl sattıkalrı pazarladıkalrını nasıl soytarılık yaptıkalrını. düşünü bu ülkede cindoruk gibi davul kadar boş adamlar itibar görüp devlet yönetti.
  • 3 Yıl Önce

ADİL

şu adamın suratına bir bakın ki hiç nur varmı
  • 3 Yıl Önce

Hasel

Cindoruk'u bilirim.Demirelin sağ koluydu.O devirlerde de karıştırıcı rollerde olmuştur.Toprağa çok yakınlaşmış yine aynı değişmemiş.
  • 3 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Bi … gitti be sizi kaç kişi tanır ve güvenir çakal sürüsü.
  • 3 Yıl Önce

İlhan Tingaz .

cinmidir , cindirmidir yav bu ülkeye verdiğin zarar fazla çok çok halen ortalıktasın sen insan düşmanısın ideolojiniz batsın. o..
  • 3 Yıl Önce

A goz

98 yaşında fosil memleketi batirdiniz hala akillanmadin Allah ne yapacağını bilir kadirdir
  • 3 Yıl Önce

Tespit Doğru

Sn.Cumhurbaşkanımızın talimatı ile 14 Mayıs'ta istibdat bitecek hürriyet başlayacak.
  • 3 Yıl Önce

Mehmedim

Cindoruk adeta cinliğin doruğuna yükselmiş. Tek adam" dediği kişi Adil seçimlerle yarışa girdiği partilerden daha çok oy alarak millet tarafından seçilmiş bir politikacıdır. 1950'de milli şef dönemini bitiren Merhum Menderes'in misyonunun devamıdır. Peki Cindoruk tutuklu DP'li vekillerin ( özellikle de Menderes'in avukatı olduğunu da iddia etmiş ve bunun da çok ekmeğini yemiştir) avukatıyım derken, uzunca bir süredir CHP ile kankadır. Aynen devam etsin.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23