• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fahrettin Altun'dan The Economist'e çok sert cevap!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, The Economist'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, "diktatör" sözü ile kapağına taşımasını sert ifadelerle eleştirdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Süper Türkiye 2071

İç siyasetine dönük mesajlar lakin bunların ağlaması için ne yapacaksınız o z kuşağını kulağını çekeceksiniz.Daha çok ağlasınlar.onların ağlaması bu ülkede gariban fakir insanların gülmesidir.
  • 3 Yıl Önce

OMUT

Sen niye cumhuriyetin ilk tek partili diktatör tarihini ve Sen niye Suudi Arabistan gibi bir ülkenin Krallığını ya da küvet devletinin ya da mısır devrimci diktatör rejimini ya da Suriye'deki Esad'ı devirmediniz ?manşetlere taşımıyorsunuz Çünkü oralarda sizler petrol ve menfaat devşiriyorsunuz Afrika'da Bu da aynen böyledir. Sizler dik Duran yerli ve milli olan Müslüman olup namaz kılan ve gerçekten de böylesi bir dünya lideri tabi istemsizniz . Diktatör olsaydı bu gün ankara'da ya da İstanbul'da bu kendini bilmez başkanlar oturur muydu? ya da bu kadar muhalifler her şey diline dolabileceklermiydi ? yalan dolan iftira 'iki yüzlü münafıklık alsakça saldırabilecelermiydi ? hele diktatör olsaydı sizin gibi pislikler Türkiye'deki gazeteler aynı şekilde saldırıyorlar Cumhuriyet Gazetesi başta olmak üzere Fox TV Halk TV Sözcü Gazetesi ve daha bir sürü kalem şöyler ve mitaristler bunlar bu kadar havlayıp zırvalayabilirler miydi?
  • 3 Yıl Önce

gülsüm yorgancı

Bence süresiz kapatma cezası verin bu dergiye
  • 3 Yıl Önce

Hüseyin

İçimizde ki açık ve gizli olan ve dünyada ki cümle kefereler, Erdoğan a kurban olun, seçimler den sonra hepiniz mosmor olacaksınız, yeni dünyanın eski artıkları, Millet size inanmıyor artık.
  • 3 Yıl Önce

zızt erenköy

pkk LİDERLERİNDEN mustafa karasu da TÜRKİYEDE DEMOKRASİ YOK DİYOR,DİKTATÖR DİYOR. CEHALET PARTİSİ CHP DE AYNI YOLDA.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23