• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Koca'dan "H.KG.'nın kemik yaşı testi" iddiasına cevap!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'e atılan "kızını altı yaşında evlendirdi" iftirasına ilişkin soruya cevap verdi. Kemik yaşı testine bir başkasının sokulduğu iddiasına da değinen Bakan Koca, "Biz haber alır almaz soruşturmayı başlattık. Soruşturma titizlikle devam ediyor. Neticelenince bunu da açıklamış olacağız." dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hizipsavar

şu çocuk yaşta kaçırılına binlerce kızın pkk nın dhkpc nin elindennasıl kullanıldığı sistemli tecavüze nasıl uğradığı meslesini dei bit görsek kemal abi meral abla. hiç sesiniz çıkmıyor neden ortaklığınızmı var emir mi alıyorsunuz
  • 4 Yıl Önce

Seçmen

Sayın bakan zaten hazır gelişmiş bir sağlık sistemini devraldı ama ileri taşıyamadı maalesef dahada geriye gidiş var. Hastanelerde vatandaşı hor gören personel varlığı devam ediyor vatandaş olarak endişeliyiz. 
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Eskişehir yunus emre devlet hastanesi de bazı doktor ve poliklinik sekreterleri ni ararsanız yangın çıkış merdivenlerinde çay kahve içiyorlar oraya bakın. Hastalar hastane kimin umurunda nasılsa denetim yok bişey olmaz yani.
  • 4 Yıl Önce

DAVUD

2020’den beri ne yapıyorsunuz sayın bakan? Niye soruşturmadınız?
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23