• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Metin Külünk'ten flaş çıkış! Hay ağzına sağlık

AK Partili Metin Külünk, "Yoksulların, zenginlerin servetlerindeki haklarını alacak adil bir küresel yönetim olmazsa olmazdır" dedi.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

m.n.

Ha şöyle. İnsanların gerçek sorunlarını artık gündeme getirmek gerekiyor. Robotlaşma sonucu insanların kahir ekseriyeti işsiz kalacak ve bunun bir çaresi yok. Sonuçta tüm ülkeler yapılan üretim üzerinden işi olmayan vatandaşlara "asgari vatandaşlık ücreti" adı altında bir geçim parası vermek zorunda ve bu kaynağın oluşturulması için gerçekçi çalışmalar yapılması gerekiyor. Bizdeki sarı sendikacılar, yani sendika ağaları bu konulara girmekten bile korkar. Ama, bu sorunun çözümünü artık milletvekillerinin gündeme getirmesi ve akademik çalışmalarla tamamlaması gerekiyor.
  • 4 Yıl Önce

hacegan

Son yerel seçimler Akp'ye hiç ders olmamış böyle giderse Akp seçimi kesinlikle kazanamaz kendilerini kandırmasınlar enflasyon %150 millet sizin açıklamanıza inanmıyor bütçe bilene%155 arttı %100 zam yapsan nolur zamlar yağmur gibi yağıyor zengin çok zengin dar gelirli perişan elbette huzur olmaz adaleti tesis edemessiniz.
  • 4 Yıl Önce

Kul

Sayın kulunk kilictara söyleyin o yapsın.20 yıldır ülke yönetiyor ya....
  • 4 Yıl Önce

EVET

BUNUN ADI ZEKATTIR
  • 4 Yıl Önce

ömer

demokrastik düzen üstünler tarafından milletin eline çeyrek ekmek verip gel yavrum ekmek arasına istemediğin kadar köfte koyayım reimidir malum çeyrek ekmeğede 2 köfteden fazlası girmiyor care illaki adil düzen bir örnek daha çalışana yüzdeli zam yılbaşında 4 bin tl emeklinin 3 bin tl lik maaşına 1200tl zam oda doğal gaza
  • 4 Yıl Önce

Kaşgarlı Mahmut

Ne güzel söylemiş sn Külünk böyle yöneticilerimiz olsa aç açıkta insan kalmaz memlekette
  • 4 Yıl Önce

Trek

Önce siz Türkiye’de bu adaleti bir sağlayın da, dünya sıraya girsin
  • 4 Yıl Önce

Evet.

Örnek sengin çok zengin. Onfan fazla vergi almak istediğin xaman sesleri daha çok çıkıyor. Garibanın sesi duyulmuyor..
  • 4 Yıl Önce

VATANDAŞ!

DEDİ.....
  • 4 Yıl Önce

kani

10000 dolar
  • 4 Yıl Önce

Muhammed

Gene saçmalama yarışı içerisinde  
  • 4 Yıl Önce

Okur

Haydi oradan  
  • 4 Yıl Önce

Yom

Komik bile değilsiniz. Siz hele önce Türkiye’deki doymak bilmez müteahhitlerin çaldıklarını, fesat karıştırılmış ihaleleri, yetimin malına çökenlerin cezasını verin de dünyada adalet şurda kalsın.  
  • 4 Yıl Önce

 mahoaga

Son bir yılda yoksullar daha yoksul, zenginler daha zengin oldu. Seçimlere bu kadar yakınlaşmışken, AKP ekonomi konusunda kendi tabanına sıktı. Ekonomi ile geldi, görünen o ki ekonomiyle de gidebilirler. Harikalar diyarında Alice'lere de, Ankara ve İstanbul seçimleri ders-kapak olsun.
  • 4 Yıl Önce

TC Bursa

Sanarsin Bu lafı söyleyen muhalefet partisi mensubu. 
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23