• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüs sebebiyle dikkat çeken para kararı! Harekete geçen ilk ülke

Çin'de ortaya çıkan ve Türkiye dahil 110'dan fazla ülkeye yayılan coronavirüs (Covid-19) durdurulamıyor. Virüs hızla yayılırken insanların ortak olarak kullandığı araçlardan biri de para... Bu konu hakkında ilk harekete geçen ülke ise Ermenistan oldu. Erivan yönetimi, virüsün daha da yayılmaması için banknotların yenileriyle değiştirileceğini açıkladı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Murat

Doğru bir karar ama ytrsiz parayı tamamen kaldırmak lazım
  • 6 Yıl Önce

Ulvi Ungay

Tamam ulusal paralara saldırının yeni bir evresi başladı.Kağıt paralardan kurtulup kripto paralara geçirme operasyonunun ilk adımları.
  • 6 Yıl Önce

Selim

Yenileri ile değiştirsen ne olacak? Sanki yenileri elden ele dolaşmayacak mı? Kimse nakit kullanmasın bence. Eğer zorda kalıp kullanırsa da mutlaka elini kolonya ile silsin ya da yıkasın.
  • 6 Yıl Önce

hizipsavar

salakca bir karar bu değişim işi şak diye olmayacağına göre bu sürede eskisi ile yenisi aynı piyasada yine mikrop kol gezekecek. demek bizim muhalefetten de beterleri varmış :)
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23