• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'nin hamlesi sonrası Yunan askerleri geri çekildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Meriç Nehri boyunca bin özel harekat polisinin yerleştirileceğini açıklamasının ardından farklı illerden gelen ekipler Meriç’te güvenliği sağlamaya başladı. Sınırda bulunan Yunan birlikleri ise özel harekat polislerinin gelmesinin ardından bölgeden çekilmeye başladı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tuhaf

Madem hristiyanlari bu kadar kötu neden bukadar onlari kucakmarina gitme cabasi. Hic kimse Musluman ulkelere tenezzul bile etmiyorlar. Arabistana bukadar göcmen gitmeye kalksa kafalarini kilicla ucururlar. Misir flistinli göcmenler kapilarini kapatmadimi.
  • 6 Yıl Önce

HELAL OLSUN YİĞİDİME ASLANIM

Maşaallah barekallah la havle ve la kuvvete illa billah!!! Gurur duydum! “İman insanı insan eder,belki insanı sultan eder.Küfür insanı gayet aciz,canavar bir hayvan eder!”Osmanlı torununa layık davranış!Ecdad seninle gurur duyuyor askerim,devletim!Allah tazı olsun,hıfz-ı inayetiyle yollarını açık eylesin!Amin!
  • 6 Yıl Önce

Vatandaş

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  • 6 Yıl Önce

Osmanlı

Sonunda dedelerigibi Osmanlı tokadını yiyecekler.çakallar
  • 6 Yıl Önce

mert memet

her zaman atar tutar yunan Türkün askerini gördümüde saklanacak don arar
  • 6 Yıl Önce

Hasanali köse

Kurtlar sahaya inene kadardir cakallar sürüsünün hükmü 12 milyonlan kafa tutacaksiniz yok karsinizda büyük komutan diye adlandieilan fakat bir er kadar bile olamayan imansiz komutan
  • 6 Yıl Önce

tuncay

Yunan gavuru güçten anlar onlarin dedeleri de güçten anlardı
  • 6 Yıl Önce

GÖKTAŞ

kurdun olduğu yerde çakal gezmez.
  • 6 Yıl Önce

OFLUHAN

eyvallah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23