• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit TV’de Meral Akşener’e sert tepki: Maalesef siz şehitlerin gelmesini arzu ediyorsunuz

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu ve Akit TV sunucusu Fatin Dağıstanlı, grup toplantısında şehitlerimizin fotoğraflarıyla şov yapmaya çalışan İYİ Parti’ye sert tepki gösterdi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

nail

Pardon meral hanım 15 temmuz da 252 kişi tankla topla tüfekle helikopterle öldürülürken siz ayın 15 inde ben ben başbakan olacam diyordunuz. Artı siz her seçim de demirtaş a özgürlük demedinizmi temel ile kemal ile!!!!!!!!
  • 6 Yıl Önce

şehit

Sehitler üzerinden siyaset yapanların canı cehenneme.
  • 6 Yıl Önce

cemşit

Ali efendi önce bir aynaya baksın.
  • 6 Yıl Önce

Rasim DUMAN

Bu IP'siz partinin ve basindaki "her devrin kadini"nin yaptigi sey, vicik vicik bir riyakarlik ve samimiyetsizliktir, ahlaksizliktir ve sehid istismaridir ! Bu konuda ikiyuzlu olduklarinin en buyuk delili, CHP ile beraber hareket etmeleridir. Yahu sizin "sehid" ile, "sehadet" ile, hatta "Islam" ile ne alakaniz var ?! Siz secimden secime turbe ziyareti yapip, secimlerden sonra da Anitkabir'e kosup "Atam ozur diliyoruz, saf-salaklarin oylarini alabilmek icin basimizi biraz orttuk" diyerek "tecdid-i iman" ( iman tazelemek ) etmiyor musunuz..?!!! Sonra da, omru boyunca bes vakit namazini kilanlara "takiyyeci" diyerek buhtan etmiyor musunuz...?!! Yahu sizin gibilerin serrinden, seytan bile korkup kacar !!!
  • 6 Yıl Önce

Murat gözükara

Barış akademisyeni GEÇİNEN ....sizlerin diplomalarının incelendiğinde çoğu yurt dışından alınmış olduğunu görürsünüz... Tabii ki bunun da karşılığını veriyor ......SIZ akademisyenler bunlar..
  • 6 Yıl Önce

kibarcik

evet besmlesız vedeımansızzıhnıyetın tezahür olan chp hdp temel vb lerıılekanka oldunmeral bak dunşehit cenzzesınde beyaz kurklukarı mv imiş yazıklar olsun ohareketı cemaat namaz kılıyor önlerinden gecerek dahanamaz bıtmmemiş dua yaparkengıbı erkeklerın önünde aklısıra bır şeuyaptıgını sanıyor 
  • 6 Yıl Önce

vatandaş

türkyi allah bunlara mutaç etmesin durumları beli erklerin önüne geçip namaz ve ya duva yapıyor orada bile ğösteriş yapıyor orada şehit var insafsız
  • 6 Yıl Önce

GENÇTÜRK

Meral hanım kimdir? DYP AKP MHP IP son durak CHP. Bundan daha güzel tanımlanamaz.
  • 6 Yıl Önce

Kadıoğlu

Dün grupta Akşeneri dinledim, konuşması bir ülkücünün ve milliyetçinin yapacağı konuşma değildi. Şehit ailelerinin bile yapmadığı ajitasyonu yaparak, onların üzerinden politika yapmaktan çekinmedi. O şehitlerin asker olduğunu, üstelik onlar bu mesleği seçerken bunu da göz önüne alarak "ölürsem de şehit olurum " düsturuna sahip olduklarını inkar edercesine.
  • 6 Yıl Önce

Kartal

Şehitler üzerinden siyaset yapmak işte tam da meralin yaptığı! Mide bulandırıcı bir iş. 
  • 6 Yıl Önce

dumanlı

Her yıl belirli sayıda şehit vermeyi, büyük bedeller ödemeyi sineye çeken anlayış ne insanidir, ne de vicdanidir.
  • 6 Yıl Önce

OKADAR BU DEVLETİ DÜŞÜNDÜYSEN

EVLADIN NEDEN BUÜLKEYİ YAKAN YIKALARIN GEZİDE NEİŞİ VARDI
  • 6 Yıl Önce

YORUM

Bu ülkede , CHP ve propagandasına destekte bulunmak ciddi bir güvenlik sorunudur.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23