• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boğaz'dan geçen Rus savaş gemisinde dikkat çeken görüntü

Rus donanmasına ait 148 borda numaralı savaş gemisi 'Orsk' Çanakkale Boğazı'ndan geçti. Geçişi sırasında güvertediki askerleri dikkat çeken gemiye Sahil Güvenik botları eşlik etti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

....

rus askerlerine karşı direnişçilere her şekilde destek verilmeli. Ilımlı ılımsız diye saçma bir ayrıma da gerek yok. Bize dokunmayanı desteklemeliyiz. Adım attıkları yerde keklik gibi avlanmalılar. Sadece ortadoğu da değil heryerde.
  • 4 Yıl Önce

TcVatanseverTc

Hep diyorlar, Rusya bizi vurdu Akparti halâ gemileri neden geçiriyor diye. Cevap basit Atatürk'e sorun hani Türkiye'yi kurtardı bağımsız devlet yaptı ya , sözüm ona biz özgür bir ülkeyiz. Boğazlar bizim.Abd ülkemize darbeler yapmasına rağmen üst üstüne üst veriyoruz.Bağımsız ülkeyiz ya hani...Amerika kim rusya ne ki ingiltereyi bi kaşık suda boğarız hatta israili bir üfürükte silip süpürür bir günde atina'da mehter çalarız. Bizim ordumuz çoooook güçlü, hatta pkk'yı bir günde bitiririz.Hatta Çanakkale'de 7 düveli yendik.Harbi madem yendik ne aldık? İstanbul'u verdik o kesin. Ülkede bir parti alelen vatan hainliği yapıyor, diğeri teröristt desteği, diğeri fetö vs vs hani bağımsız o devlet nerde? MASALLAR, PEMBE DÜŞLER! Bu ülke osmanlının son günlerinden beri bağımsızlık savaşı veriyor.Ordu,siyadet yıllarca Tek düşman islâm politikası güttü. Akparti , demokrat partiden sonraki ülkenin başına gelen ve ülke için bağımsızlık mücadelesi veren 2. parti.Neden mi esaretteyiz cevap ne abd,ne ingiltere ne de israil bunlar sadece ara sebep. Esas sebebi, bu millet Allah'ın ipini bıraktı, Kur'an'dan yüz çevirdi, islâmi değerleri aşağıladı,uzaklaştırdı,dostu düşman düşmanı dost edindi.Ahlâk çöktü, namus ve şerefi ayaklar altına aldı. Bu millet bir düzelme gösterdi Demokrat partiyi Allah nasip etti, sonra bu millet nankörlük yaptılar , yıllarca süründüler.Yine tövbe edip düzelme eğilimi gösterdiler Akparti'yi nasip ettiAllah ve yine bu millet nankörlük edip istanbul'u verdiler ve görünen o ki yakında bu millet yine nankörlüğüne devam ederse Akparti'nin gidişi yakındır.Osmanlıya ihanet eden millet zaten belânın en büyüklerine müptela oldu islâm alemi halâ bunu çekiyor.Her ülke ihaneti nisbetinde belâsını buluyor ve çekiyor.Kimine deccal kimine süfyan kimine yahudiler kimine dinsizler kimine budistler kimine hindular kimine şiiler vs musallat oldu.BU MİLLET TÖVBE EDİP ALLAH'IN İPİNE SARILMADIKÇA DAHA ÇOOK ÇEKER VE ÇEKTİRİR. Vesselâm Yeniakit kesmeden kırpmadan yayınlayın lütfen.
  • 4 Yıl Önce

Kavkaz

bu gemi ile suriyeye silah taşıyorlar. boğazları kapatın artık.
  • 4 Yıl Önce

CAHİLLER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23