• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu’nun avukatından manidar paylaşımlar! İmamoğlu ve avanesini bakın hangi hayvana benzetti

Kılıçdaroğlu’nun avukatından manidar paylaşımlar! İmamoğlu ve avanesini bakın hangi hayvana benzetti

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Behlül Cemali

Abdülhamid Han tekrar dirildi. Vatana millete hayırlı olsun.
  • 1 Yıl Önce

sas

Ya Hu, Aslanlar Çakallar Hançerler Yalancılar İftiracılar CHP Korku Filmi gibi oldu.
  • 1 Yıl Önce

Yaser

Aslanda asalet vardır avlamaya kalktığınızda silahınız güçlu olcak Ancak avcılığında merti olacaksın 100yıl öncesinin silahı yok türbünü hertürlü tekniği var onada bikaçış hakkı bırakacaksın çakal gene iyi hayvan siyasetteki çakallar tehlikeli
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

CELAL ÇELİK KARDEŞİMİZİN ÇAKAL VE ASLAN BENZETMESİNİ ÇOK DOĞRU BULUYORUZ, İŞLERİ GÜÇLERİ HİLE VE SAHTEKARLIKLARLA KOLYUĞA SAHİP OLMADIR, BU AHLAK ANÇAK ÇAKALLARDA OLUR VE ONLARDA ÖYLE YAPIYORLAR.
  • 1 Yıl Önce

Adamın biri

İyide CHP de Aslan ne arıyor olsa olsa sırtlan sürüsü olur.
  • 1 Yıl Önce

HİZİPSAVARn

ne kadar kansız soysuz hırsız var bu partide. (sizce hangi parti :):):)
  • 1 Yıl Önce

Tortumlu

Burada kastedilen aslan bay kemal galiba( pardon gülmekten yazamıyorum) bu chp'liler gerçekten zavallı al birini vur ötekine hangisinde liderlik vasfı varki?ALLAH bu chp' nin şerrinden bu ülkeyi korusun bunların iktidara geldiği gün bu ülkenin bittiyi gündür.bunu her Türk vatandaşın bilmesi lazım bir düşünsenize çalan ,çırpan,rüşvet alan,ihale usulsüzlüyü yapan,adam kayıran devletin her yerine vasıfsız eşini dostunu yerleştiren,yargı hesap sorduğu zaman eşkiya gibi sokaklara dökülen yargı kararlarını dinlemeyen,çaldıkları paraları yurt dışına kaçıran ülkesini batıya şikayet eden,yapılan hırsızlıkların,yolsuzlukların hesabı sorulduğunda bize sahip çıkın diye yalvaran daha neler neler? Her hangi bir harami ordusunun bu ülkeyi yönettiğini düşünün bu ülke ayakta kalırmı? Aman ALLAH'IM düşünemiyorum.kemikleşmiş.. kargadan başka kuş tanımam, terlik koysa oy veririm diyen chp'li kardeşlerimiz ne olur bunları sorgulayın yoksa yazık olur bu ülkeye sizlerde bu ülkede yaşıyorsunu ülke batarsa hepimiz batarız.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Ben sinsi köstebek'e benzetiyorum.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Merak etmeyin ASLAN diye tanımladığınız hırsız,yaralı bırakılmayacak.
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Ben 70 yaşındayım CHP'de daha bir tane Aslan görmedim, hepsi birbirinden çakal.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23