Mazlum Milletlerin Ahları Üzerinde Kurulan Batı Medeniyeti
Amerika ve Avrupa’nın gözünde Doğu’dan, Batı’ya, Kuzey’den, Güney’e bütün Müslüman ülkeler ve halkları sömürülmek için vardır.
Batı medeniyeti denilen sistem, mazlum milletlerin kanları üzerine kurulmuştur. Amerika ve herhangi bir Avrupa ülkesi gösterilemez ki, zenginlikleri kendi topraklarından olsun. Zenginliklerinin büyük kısmı Afrika, Ortadoğu veya Asya topraklarına aittir.
Bunlara elbet Rusya’yı da ilave etmek gerekir. Rusya’nın tüm zenginliği ve gücü, Müslümanların yaşadığı topraklardaki yeraltı ve üstü hazinelerdir.
Bugün Ukrayna da diğerlerinden farklı değildir ama mazlum durumda olduğu için ve biz hangi dinden, hangi ırktan olursa olsun, mazlum milletlerin yanında durduğumuz için Ukrayna’nın yanındayız. Onlar da ellerine fırsat geçse bize aynen AB’nin, Amerika’nın baktığı gibi bakacaktır. Cemil Meriç’in ifadesiyle:
“Avrupa, maddeciliğe rağmen Hıristiyan’dır; sağcısıyla, solcusuyla Hıristiyan’dır. Hıristiyan için tek düşman biziz”.
Cemil Meriç’i haklı çıkaran şu olay yeter de artar:
Suriyeliler başta olmak üzere sömürdükleri mazlum halkları, topraklarında yaşanmaz hale getiren ve göçe zorlayan Avrupa, mültecileri ülkelerine sokmamak için Ege Denizine dökerken, Ukraynalıları çiçeklerle karşılamaktadırlar.
•
Halen sömürdükleri ve sömürmek istedikleri ülkelere, “demokrasi ve insan hakları dersi” veren Avrupa’nın geçmişi ve bugünü, kanlı bir sömürgecilikle dolu değil midir?
İslam’ı karalayan ve düşmanlık eden Avrupa, Müslüman coğrafyaları ve halklarını sömürmek ve sömürgeleştirmek için Hıristiyanlığı kullanmakta değil midir?
Pek çok Avrupa ülkesi için Hıristiyanlık, Batı medeniyetinin ve Anglo-Sakson ahlakının temelini temsil etmektedir.
Dolayısıyla Hıristiyanlık, Afrika’nın parçalanmasında; terör, baskı, şiddet ve kargaşanın devamında halen önemli bir etkendir.
Bu etkinin üzerini örtmek için de İslam düşmanlığını sürekli terörle bağdaştırmakta ve bütünleştirmektedirler. Maalesef bizdeki bir takım şuursuz siyasiler ve beyinleri İslam nefretiyle keçeleşmiş aydın geçinenler de bu duruma destek vermektedirler.
Batılılar sömürdükleri-kemirdikleri Müslüman halkları, İslam’dan vazgeçmesi gereken Hıristiyanlığın kiracıları olarak görürler. Asla kendileriyle bir tutmazlar.
Daha 70 yıl öncesine kadar Avrupa şehirlerinde Afrikalılar, garip yaratıkları sınıfından canlı müze olarak izlettirilmekteydi.
•
Rusya’nın da Avrupalılardan farkı yoktur. Ruslar için de topraklarında yaşayan Müslümanlar, kiracı durumundadırlar.
1944 Stalin cinnetini hatırlarsanız mesele daha iyi anlaşılmış olur. Yahut sadece Müslüman topluluklardaki kolhoz sistemi bile kâfidir.
Ezcümle:
Sözü, Avrupa’nın Müslüman ülke halkları veya mazlum milletleri sömürerek kurdukları medeniyetlerine kurban ettikleri birkaç ülkenin ismini sayarak hitama erdirelim:
Irak, Libya, Suriye, Vietnam, Afganistan, Somali, Bosna, Yemen, Ruanda, Mali, Kongo, Moritanya, Filistin, Myanmar, Hindistan, Pakistan, Kenya, Etiyopya, Sudan, Uganda, Gambiya.
Amerika’nın ve Avrupa ülkelerinin her lokmasında söz konusu mazlum milletlerin hakları vardır. Batı medeniyeti böylesine 32 dişi de yerinde bir canavardır. Vesselam.







