• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Köklerimize dönmemizden muhalefet neden rahatsız oluyor

13 Nisan 2022
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Böyle bir muhalefete, “muhalefet” demek ne kadar doğrudur? Malum dünyanın her yerinde muhalefet demek, iktidarın alternatifi demektir.

Bizde ise siyasi levhalar adı altında toplanarak, milletimizin büyük ekseriyetiyle iş başına gelmiş Cumhurbaşkanımız Erdoğan düşmanlığında ittifak etmekten öte gitmiyorlar.

Devlet ve millet olarak yüz elli yıl içerisinde, son 15 yıldır nihayet Batılıların sultasından ve baskısından kurtulup, ilk defa bağımsızlığımıza kavuştuk ve köklerimizle buluşmaya başladık.

Bu halimizden Amerika ve Avrupa ülkeleri elbet rahatsız! Gayet normaldir. Çünkü Ortadoğu ve Avrupa ile yine dünyanın gözde bir coğrafyasında bağımsız bir ülkeyi kimse istemez. Amerika ve Avrupa bu bakımdan diş biliyor da muhalefete ne oluyor?

Demek ki meydanda memleket ve millet hesabına çalışacak siyasi bir ittifaktan ziyade, Batılılara hizmet ve Batıya sığınmacı olmak isteyen bir muhalefet var demektir.

Kendi güçleri yetmediği için yazdıkları bildirilerini AB’li ağa babalarına danıştıklarına göre ortada siyasi bir oluşum dışında başka bir şey olduğu aşikârdır.

Rabbim, devletimizi ve milletimizi şerlerinden korusun. Hatta tüm dünya insanlığını muhafaza etsin. Çünkü gözleri dönmüş. Fitne, fesat ve iftiradan başka şey dile getiremiyorlar.

Batılı ülkeler, sömürdükleri ve sömürmek istedikleri geneli Müslüman milletleri;  kargaşa, terör ve ekonomik olarak köşeye sıkıştırarak kendilerine muhtaç hale getirip, yine o ülkeden kullanacakları bir yönetimi, kuklaları olarak hizmetlerine amade ederler.

Bağımsız gibi duran ama halen sömürülen memleketlerin hangisine bakarsak bakalım, aynı fotoğrafla karşılaşırız.

Son yüz elli yıllık tarihimizle yüzleştiğimizde, bizim de böyle nice operasyonlara tabi tutulduğumuz ama güçlerinin yetmediği görülür. Batının öfkesi, içeride oluşturdukları ittifakla bu sebeple devam etmektedir.

Lakin artık Türkiye eski Türkiye değil. Köklerine, mazisine sahip çıkarak her türlü girdaptan çıkmayı başarmış, millet-devlet bütünleşmesiyle yeni Türkiye’yi kurmuştur.

Toplumumuzu inanç merkezli köklerinden kopararak, yele verip savrulan toz toprak misali geçmişte olduğu gibi at koşturma devri bitmiştir.

İlerleme, demokrasi, liberalizm, gelişme ve refahı, yalnız kendileri için dizayn eden Batılılar, bu kavramları, sömürmek istedikleri ülkelere; fesat, terör, silah, uyuşturucu, kargaşa, kaos ve gayri insani durumlarla ihraç ederler ki, artık o ülkelerden de değiliz.

Batılılardan ve ihraç ettikleri kötülüklere direnen milletimiz, köklerine sahip çıkıp, kendi yerli ve milli değer yargılarıyla bağımsızlığını kazanacağına inanan amentü sahibi milletimiz, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a güvenmesiyle Yeni Türkiye kervanı yürümektedir.

İşte Batılılar ve içimizdeki elemanlarının tahammülsüzlüğü, akla ziyan muhalefet şekilleriyle ittifakları, yerli ve milli Türkiye’ye karşı düzenlenmiş bir planın parçasıdır.

Ezcümle:

Tarihinden ve köklerinden öğüt almayan milletler, bağımsızlıklarını heba ederler. Batı hizmetçisi muhalefetin istediği de budur.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Londra mahkemeleri ne guvenmk ne demek.

Okur

Ne yani şimdi bağımsızmıyız..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23