• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Fesat mafyası aralıksız işbaşında

09 Aralık 2022
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

 

Yeryüzünde riyâ, inkâr, hıyanet

Altın devrini yaşıyor…

Diller, sayfalar, satırlar

“Ebû Leheb öldü” diyorlar.

Ebû Leheb ölmedi, yâ Muhammed

Ebû Cehil kıt’alar dolaşıyor!

Bayrak şairimiz Arif Nihat Asya’ya rahmet olsun. Onun Naat-ı Şerifinden küçük bir kısmını paylaştık.

Merhum şairimizin de dediği gibi Ebu Lehebler ölmemiş, Ebu Cehiller kıtalar dolaşıyor.

Milli iradeye karşı duran; siyaset, medya, sanat ve ekonomi adı altında kümelenen güruhlar, şu güzelim memleketimizin her tarafına; fitne, fesat ve hıyanet ekiyorlar.

Ey amentüsü sağlam insanlarımız; sizler de biliyorsunuz ki, gök ile yer arasındaki varlık âlemini fesada uğratmak, kargaşa ve karışıklığa sürüklemek isteyenler var. Bunların haz ve heva değirmenlerine su taşımamak için söyledikleri on yerden araştırılmalı.

Aklını nefsine esir etmiş kimselerin en belirgin özelliği, fitne-fesat yüklü söz ve fiillerde bulunmak ve propagandasını yapmaktır.

Nefislerini sapkın hal ve hareketlerle besleyenler, zulmün her türlüsünü işleyebilir ve zulümlerini masum gösterebilirler.

Bu işleri kendilerine vazife edinmiş bir kısım sosyal medya ile bazı klasik medya, zulme barınaklık yapmaktadır. Bunlara inanmak zulme ortaklık etmektir.

Hikmeti öteleyen kimse, şeytanın aldatılışını hikmet sayar. Hikmet bir kimseyi terk ettiğinde geri gelmesi imkânsızdır. Hikmet yoksulluğu irfan eksikliği şeytana kulluktur.

Dil şiddeti, fiziki şiddetten berbattır. Dil şiddeti fiziki şiddeti doğurur. Bu sebeple ellerimizdeki telefonlara düşen her haberin her olayın arkasına düşüp sürüye katılmadan, mutlaka araştırmalı ve ona göre hareket etmeli.

Yine milli iradeye karşı duran bir kısım sosyal medya ile malum medyanın yaptığı ve yapmak istediği çok açıktır. Dikkatli takip edenler görür ve bilirler.

Güya dil ve fiziki şiddete karşıymış gibi durup normalleştirmektedirler. Aklımızı, zihnimizi, muhakememizi şiddet haberlerine alıştırıp, normal hale getirmektedirler.

Fitne ve fesat çukuruna düşmüş kimselerin belirgin taraflarından birisi de bencil olmalarıdır. Benciller için varsa yoksa kendisidir ve kendi söyledikleridir.

Bu bir gaflet halidir. Gaflet içindeki kalp, asli vazifesinden uzaklaşıp, hastalanmış kalp demektir. Şüphe yaymayı, fitne ve fesat çıkarmayı asli görevi saymaktadırlar.

Fitneci ve fesatçı kalp, münkirlerin hedeflerine güç taşır. Öfkeyle dolu kalp, Peygamberimizin buyurduğu gibi “Allah’a düşmanlık etmektir”. Tevhide olan hazımsızlıkları, inkârcılara yandaş yapmaktadır.

Sıhhati araştırılmadan kabul edilen haberler, kişilerin kendilerine ve başkalarına karşı işledikleri zulümdür. İtham, iftira ve yalan üzerine yazılan senaryolarda figüran olmamalı.

Ezcümle:

Bu zamana kadar aklıselim sahibi bilinen ve irfan sahibi olarak görülen kimselerin böylesine nifak ve fesada yardımcı oldukları da görülmüş değildi. Hayret!

İnsanlık tarihi boyunca insanlığa zulmedenler, ancak yaptıkları zulümleriyle anılmışlardır. Dün tarih zalimleri nasıl kaydetmişse, bugünkü de kaydetmektedir vesselam.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salih

6284 sayılı kanun ve süresiz nafaka hemen kaldırılmalı ve KADEM KAPATILMALIDIR.Feminist Özlem Zengin partiden uzaklaştırılmalıdır

Halk soygunu için ne düşünüyorsun???

$;18 TL......... ham petrol fiyatı:140 $.....mazot: 27 TL idi $;18,65....HAM PETROL 176 TL. (dünya fiyatları %100 e yakın düşmüş). MAZOT: 21,5tl civarı(%22 düşmüş) ... Bu halka, soyuldugunu anlatmak senin, birinci görevin.... YAPMAZSIN.... YAZAMAZSIN....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23