Beyaz Türkler ülkesi için çalışanları sevmezler
Bu “Beyaz Türkler” meselesinin iyi irdelenmesi lazımdır. Çok önemli bir husustur.
“Beyaz Türkler kimlerdir ve necidirler” sorusunun cevabı çeşitlidir. Öncelikle Beyaz Türklerden kastedilen ırki bir mesele değildir.
Müslüman milletimizin dini ve milli değer yargılarına karşı; “siyasi, ideolojik, ekonomik, kültür, sanat ve medya” adı altında tepki gösteren ve bir türlü milletimizle yan yana durmayı kabullenemeyen kişi ve kişilere “Beyaz Türk” denilir.
Meselenin net anlaşılması için çok basit tarif yaptığımın farkındayım.
Söz konusu Beyaz Türklere bakıldığında; varlıklarının 80 yıldır devletin sırtından olduğu çok rahat görülebilir.
Bugün devlet-millet bütünlüğüne karşı; “ekonomik-siyasal-kültür-sanat ve medya” adı altında muhalefet edenlerin esas karın ağrıları, son yirmi yıldır istedikleri gibi devleti yönetemedikleri ve nemalanamadıkları içindir.
Öncelikle yıllardır devlete yüksek faizle para satamıyorlar. Yurtiçinde ve dışında devletin sırtından istedikleri gibi ihracat, ithalat yapamıyor ve ihale alamıyorlar.
Daha da vahimi; topraklarımıza-devletimize ve milletimize karşı aidiyetleri olmadığı gibi memleketin ve milletin başına gelen hiçbir terör-darbe ve afetlerde ne devletin ne milletin yanında yer almıyor, aksine onlarla birlikte olduklarını değişik şekillerde deklare ediyorlar.
•
Arif olanlar anlar. Daha uzun örneklerle lafı çoğaltmanın manası yok. Yüzeysel izah etmeye çalıştığımız bu gerçeklerin hakikatini görmek isteyenler, 1923 yılından bu yana köklü zenginlerin kimler olduğuna bakmaları kâfidir. Geçelim.
Sanırım Beyaz Türklerden kimlerin kastedildiği anlaşılmıştır. Bir şey daha ilave edelim. “Beyaz Türklere” göre “milli irade ve millet iradesi” diye bir kavram yoktur.
Halkımız ne derse desin, ne yaparsa yapsın, onlara göre “halk anlamaz, bilmez, aklı ermez” konumundadır.
CHP’nin despotlukları devrinde Ankara Valisi Nevzat Tandoğan’ın yaptığı millet tarifini bilmeyen varsa, araştırıp öğrenebilir. İşte “Beyaz Türkler” bu zihniyetteki kesimlerdir.
•
Ehli vicdan sahibi kimselere soralım.
Bu ve benzeri düşüncedeki kimselerin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı, hükümeti ve amentü sahibi milletimizi sevmeleri ve istemeleri mümkün müdür?
Beyaz Türklerin tek önceliğikendileridir. Millet değildir. Devlet-millet menfaatini önceleyenleri sevmezler.
Mesela 14 Mayıs 1950’den bu tarafa, ortaklı veya tek başına iktidara gelmiş bir tek sağ iktidarlarla barışmamışlardır.
Ne rahmetli Menderes ne Özal ne Erbakan’ı zerre sevmemişlerdir. Refahyol hükümetinin sonlandırılması ve 28 Şubatçıların azgınlıklarının sebebi, Erbakan hocanın havuz sistemini hayata geçirmesidir.
Yirmi yıldır ülke yönetiminin başında bulunan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hangi icraatını onaylamışlardır? Ne zaman millet ve devlet menfaatinde yanında olmuşlardır?
•
Ezcümle:
Beyaz Türkler, yurtiçinde ve dışında; “milletimizin huzuru, güveni, istikrarı, istiklali ve refahı” için çalışanları bugüne kadar hiç sahiplenmemişlerdir.
Bundan sonra da sahiplenmeleri de imkânsızdır. Kabullenemedikleri en büyük gerçek, “Devlet-millet bütünlüğüdür çünkü”.







