• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uğur Emek, Profesör olmuş ama yalan söylemekten utanmıyor! İşte belgesi...

Yeniakit Publisher
2021-11-20 23:08:00 - 2021-11-21 01:21:12

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Fatih Altaylı'nın Habertürk'teki programında, "Benim mahallemde okul yok." yalanını ortaya atıp, yeniakit.com.tr'nin sorusuna, "Ben okul yok demedim. Doğru dürüst okul yok dedim." cevabını veren Prof. Dr. Uğur Emek'in yalancılığının belgesini yayınlıyoruz.

 Yeniakit.com.tr 

Habertürk TV canlı yayınında, iktidarın köprü-yol hizmetlerinin tartışıldığı esnada, "Benim mahallemde okul yokken bu projelere para yatırıyorsunuz." diyen Başkent Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Emek, yeniakit.com.tr'nin kendisine ulaşıp, "Mahellenizde okul yok mu?" diye sorması karşısında geri adım atarak, "Ben okul yok demedim. Doğru dürüst okul yok dedim." cevabını vermişti.

Yalancılığının belgesi!

Prof. olup yalan söylemekten utanmayan, yalanının arkasında da duramayıp geri adım atan Uğur Emek, programda çok net bir şekilde "Benim mahallemde okul yok." yalanını söylemişti.

Prof. Emek'in sözleri şöyleydi: "Benim mahallemde okul yokken bu peş peşe projelerin yapılıyor olması.. O zaman şöyle yapalım; bizim vergilerimiz bize, sizin vergileriniz size harcansın."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet Aktepe

Hoca böyle yaparsa cemaat ne yapar? Prof. konuşurken sen lafını tartmazsan yurdum insanı ne yapsın.. Sen nasıl eğitimcisin?

putlarını kırıp yiyenler

Bu porno fosör aynı 76 senesinde ecevit yüzde 23 ile başbakan olunca bütün soldan çarklılar demokrasi bu kim fazla oy alırsa başbakan o deyip kesmişlerdi şimdide REİSİN yüzde 52 ile her şeyi yapamaz diye bir yerlerini yırttıkları gibi bu porno foosör senin verğin sana benim vergim bana diye demokrasi dedikleri put kendilerinde olmayınca putu yemeye kalkmış
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23