• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröristler Atatürk'e nişan alıyor

Yeniakit Publisher
2016-02-24 08:19:00 -
Teröristler Atatürk'e nişan alıyor

Teröristlere verilen atış eğitiminin fotoğraflarına ulaşıldı. Hedef tahtasında Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk var. Bıçaklı poz ise DAEŞ’le farklarının olmadığına açık kanıt.

ABD, PYD ve PKK’nın kirli ittifakını belgeleriyle gözler önüne seren Star, hainliğin yeni fotoğraflarına ulaştı. Suriye’den gelen YPG’nin kadın birimi YPJ’li Deniz kod adlı teröristin, PKK’lılara Silvan’da verdiği keskin nişancılık eğitiminde, hedef tahtasına Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yapıştırıldığı ortaya çıktı. 

Star Gazetesi dünkü manşetinde, ABD’nin terör örgütü olarak kabul etmediği ve silah yardımında bulunduğu YPG’nin kadın kolundan YPJ’li Deniz kod adlı teröristin, PKK’lılara Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde keskin nişancılık eğitimi verdiğini duyurmuştu. Haberde, bu eğitimin ABD’nin Suriye’de Esad rejiminin yayında DAEŞ ve muhaliflerle savaşan YPG’ye gönderdiği, ancak bir bölümü PKK’ya verilen silahlarla verildiği de fotoğraflarıyla yer aldı.

Yabancı istihbarat örgütlerinden aldığı destekle, Güneydoğu’yu kan gölüne çevirmeye çalışan PKK, hainlik zincirine bir halka daha ekledi. Dini ve milli değerlerimize savaş açan bölücü örgüt, teröristlerin silah eğitiminde kullandığı hedef tahtasına Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını koyarak, çirkin saldırıda bulundu. Örgüt, hem kendi hem de destekçilerinin hedefinin Türkiye olduğunu bir kez daha gösterdi.

VURANA ÖDÜL
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Silvan’da, Sur ve Cizre’deki operasyonlara katılan güvenlik güçleriyle çatışmak üzere YPJ’li Deniz kod adlı kadın terörist tarafından keskin nişancı olarak yetiştirilen yaklaşık 30 PKK’lı, Atatürk fotoğrafı yapıştırılan hedef tahtalarıyla her gün belirli saatlerde silah eğitimi aldı. Nefret tohumları eken bölücü örgüt Atatürk fotoğrafını vuran teröristleri ödüllendirdiği duyurdu. Ancak elde edilen görüntülerde, delik deşik olan hedef tahtasında Atatürk fotoğrafına kurşun isabet etmediği gözden kaçmadı. 

DAEŞ POZU

Fotoğraflarda, DAEŞ’li teröristlerin kafa kesme eyleminden ilham alan PKK’lıların, Atatürk’ün boğazına bıçak dayayarak poz verdiği görüldü. Bu fotoğraf, PKK/ YPG’li teröristlerin mücadele ettiğini ileri sürdüğü DAEŞ’le aynı zihniyeti taşıdığını gösterdi.

YPG’LİLER EĞİTİYOR

PKK’nın çukur kazıp barikat kurduğu Güneydoğu illerinde, güvenlik güçlerine  Suriye’den gelen YPG/YPJ’li teröristlerle saldırdığına dair bazı görüntüler dün Star’da yayınlanmıştı.  Fotoğraflarda, YPG/YPJ’li teröristlerin, Silvan’daki eğitim alanlarında PKK’lıları keskin nişancı olarak yetiştirdikleri görülüyordu.  YPG’nin kadın birliği YPJ’nin sözde komutanlarından Deniz kod adlı teröristin, PKK’lıları ABD malı M-16’lara eğittiği de fotoğraflarda dikkati çekti. 

Kemal Gümüş - Star Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23