• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Son dakika' koduyla duyurdular! Çin, sınırı geçmeye çalışan koronavirüs hastasını vurdu

Yeniakit Publisher
2020-04-23 14:15:00 - 2020-04-23 14:26:23
'Son dakika' koduyla duyurdular! Çin, sınırı geçmeye çalışan koronavirüs hastasını vurdu

Kuzey Kore ile Çin arasında bulunan Tumen Nehri’nden geçmeye çalışan bir kişi, Çin sınır muhafızları tarafından vuruldu. Hastaneye kaldırılan kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ifade edilirken olaya ilişkin Çin ya da Kuzey Kore'den henüz bir açıklama gelmedi.

Kuzey Kore ile Çin arasında bulunan Tumen Nehri’nden geçmeye çalışan bir kişi Çin sınır muhafızları tarafından vuruldu.

Çin medyası "son dakika" koduyla duyurdu

Çin medyasının "son dakika" koduyla geçtiği haberde, Kuzey Kore ile Çin arasında bulunan ve doğal sınır görevi gören Tumen Nehri’nden geçmeye çalışan Kuzey Koreli bir kişinin Çin sınır muhafızları tarafından vurulduğu aktarıldı.

Kimliği açıklanmayan kişinin Çin’de hastaneye kaldırıldığı ve hastanedeki testler sonucu söz konusu kişinin testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Olaya ilişkin Çin ya da Kuzey Kore'den henüz bir açıklama gelmedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Adı öyle olur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23