Seçimlere 3 gün kala son anket açıklandı! Ünlü anketçi 'Gelen son oranlar sonrası bitebilir' diyerek şaşırttı
Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin son anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.
Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin son anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.
Ferda Yıldırım'ın kanalına konuk olan Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir 'Seçim ilk turda biter mi?' sorusuna da cevap verdi.
Hilmi Daşdemir, "Bizim verilerimiz, ilk turda bitme ihtimalinin güçlendiği yönünde. Bize 'İlk turda biter mi?' sorusu 15 gün önce sorulsaydı, 'İlk turda bitmez' derdim.
Ama son günlerdeki verilerin ilk turda bitebileceğini gösteriyor. Çok fazla bir yanılma beklemiyorum.
Muharrem İnce'nin oylarında düşüş var. Bu CHP'li troller tarafından yapılıyor" dedi.
İşte cumhurbaşkanlığı adaylarının son oy oranları...
Muharrem İnce: 2.1
Sinan Oğan: 5
Kemal Kılıçdaroğlu: 42.3
Erdoğan 50.6
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23