• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savaş devam ederken Türkiye’de flaş uyarı: Derhal tespit edilsin!

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:
Savaş devam ederken Türkiye’de flaş uyarı: Derhal tespit edilsin!

İsrail’in istihbarat ağı Mossad aracılığıyla İran'da gerçekleştirdiği suikastlerde üst düzey pek çok yetkili hayatını kaybetti. Mossad'ın İran içine bu derece sızmış olması ve İran'a verdiği büyük zarar Türkiye için de tehdit olduğunu tekrar gündeme getirirken, HÜDA PAR Milletvekili Şehzade Demir’den dikkat çeken bir çağrı geldi.

Hükümetin siyonist çifte vatandaşlar hakkında bir adım atmayışını gündeme getiren HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, İsrail'in Türkiye için de büyük bir tehdit haline geldiğini ifade ederek Türkiye içindeki yahudi potansiyeli ve bunların ne kadarının siyon yapılanmalarının üyesi olduğunu kimsenin bilmediğini söyledi.

SOYADLARI DEĞİŞTİRİLEN YAHUDİLER TESPİT EDİLSİN!

Demir, İşe çifte vatandaş olup da soykırıma katılanlarla başlamak lazım diyerek bununla birlikte soyadı kanunu ile soyadları değiştirilen yahudilerin kim olduklarının tespiti ivedi olarak yapılması gerektiğini söyledi.

Demir, aksi halde içeriden darbeler alacak bir Türkiye’nin siyonizm ile baş etmesi imkansız olduğunu vurguladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ata

yahudi mi bilmem ama kaftancı, imam, kılıçdar... alayı değişen soyadı ...

Türkiyem

Cumhuriyet döneminde ve öncesinde icimizde yerleşdirilen habis ruhlu SİYONLAR desbit edilib işlerini bitirin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23