Samanyolu'nun hilesi Erdoğan konuşurken ortaya çıktı
Bir dizi açılış için Van'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı kimsenin dinlemeye gelmediğini iddia ederek, saatler önce meydandan çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan STV'nin algı hilesi, televizyonlar canlı yayına geçince ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmak için her türlü hile ve sahtekarlığa başvuran Okyanus medyası bu sefer de fotoğraf hilesi yaptı. Bir dizi açılış için Van'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlemeye kimsenin gelmediğini ve bu yüzden programın bir türlü başlamadığını iddia eden Samanyolu Haber TV, Twitter hesabından saatler önce çekilmiş boş meydanın fotoğrafı paylaştı.
Fakat bu twit atılırken Erdoğan kürsüde konuşuyordu ve Van'ın İstasyon Meydanının binlerce vatandaş tarafından doldurduğu görüldü. STV de Van'daki kalabalığı görünce hile yaptığı twiti sildi.

