• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

NATO Liderler Zirvesi'nde ilginç görüntü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı son anda durdurdular

Yeniakit Publisher
2019-12-04 13:45:00 -
NATO Liderler Zirvesi'nde ilginç görüntü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı son anda durdurdular

NATO Liderler Zirvesi için İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İngiltere Başbakan'ı Johnson ile sahnede tokalaştıktan sonra fotoğraf çekilmeyi unutarak sahneden inmeye yeltendi. İki isim, Erdoğan'ı kibarca yönlendirerek hatırlatma yaptı. Bu anlar liderlere tebessüm ettirdi.

Uluslararası kamuoyu İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşananları anbean takip ediyor. Londra'da bugün liderler bir araya geldi. Watford'daki toplantı öncesinde NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile İngiltere Başbakanı Johnson konukları karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tokalaşma merasimi sırasında çekilen görüntüler dikkat çekti.

NATO üyesi ülkelerin liderleri ittifakın 70'inci yıl dönümü için bir araya geldi. Dün ikili görüşmelerin ve "mini zirvelerin" gerçekleştiği İngiltere'nin başkenti Londra'da bugün de aile fotoğrafı çekildikten sonra zirve resmi olarak başlayacak.

Dün ABD Başkanı Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un basın toplantısı ve Fransa-Türkiye-İngiltere-Almanya arasında gerçekleşen dörtlü mini zirve NATO gündeminin en önemli gelişmeleri arasındaydı.

Erdoğan'a poz vermek için hatırlatma yaptılar

Bugün NATO Liderler Zirvesi gerçekleşirken NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İngiltere Başbakanı Johnson liderleri karşıladı. İki lider etkinliğe katılan bütün liderlerle tokalaştıktan sonra kameralara poz verdi. Bu sırada sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Stoltenberg ve Johnson ile tokalaştıktan sonra sahneden inmek için ilerlerken iki ev sahibi lider şaşırdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Stoltenberg ve Johnson, Erdoğan'ı kibarca yönlendirerek poz vermek için hatırlatma yaptı. 

NATO üyesi ülkelerin liderleri dün Birleşik Krallık Kraliçesi Elizabeth'in ev sahipliğinde Buckingham Sarayı'nda düzenlenen davete katılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AYH8N ERG8N8Z EWET

Reis bu çetrefili,Türkiyeyi hor gören,aile bireylerinden oluşan aile fotoğraflarının içinde olmak işleyişiyle, bu son du ama diyip, kibarca noktayı koymuş.

Recep Güler

ADAŞIM,BUNCA SÖMÜRGECİ VE İŞGALCİYLE-ANCA BU KADAR TAHAMMÜL GÖSTERDİ!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23