• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
11
Yeniakit Publisher
Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

2016-04-26 20:51:34
Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Yazın lezzetli meyvelerini yıl boyunca bozulmadan bu yöntemle koruyarak tüketebilirsiniz. Meyveleri kurutmak için 55C ve 65C sıcaklıkta ki fırında meyveleri belirtilen saat kadar bekletmeniz yeterli olacaktır. Ekstra bir ekipman veya alete ihtiyacınız olmayacak. İşte kurutabileceğiniz meyveler ve kaç saat fırında bekletilmesi gerektiği...

#1
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Çilek - 12 saat

#2
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Üzüm - 8-10 saat arası

#3
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Şeftali - 12 saat

#4
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Kırmızı Erik - 6 saat bekletilecek

#5
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Armut - 6 saat

#6
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Nektarin - 6 saat

#7
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Muz - 6 saat

#8
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Elma - 6 saat

#9
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Portakal - 8-10 saat arası

#10
Foto - Kurutulmuş meyve nasıl yapılıyor?

Kiraz - 12 saat

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23