• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Terör ve Terörizm!

24 Temmuz 2015
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Ayakları öpülesi analarımızın değerli ve şerefli makama ulaşmaları; doğum sancılarına ve doğurduğu yavruya gösterdiği sabrının, hizmetinin, merhametinin ve sadakatinin karşılığıdır.

Adını Ana’dan alan, Anadolu topraklarında da sancılar var! 

Yeniden Büyük Doğuşun ve İslam ile Dirilişin sancıları! 

Milyonlarca fedakâr analarla dolu bu Anadolu vatanımızı hiç bir emperyalist güç asla böldüremeyecek, parçalatamayacak ve de asla yutamayacaktır inşallah!

Biz bu kirli Tel Aviv, Vatikan ve Washington Şeytan Üçgeni oyunlarını geçmişte yaşayarak gördük!

1980 yılı öncesi, sağ sol çatışmalarıyla, Türk’ü Türk’e, Kürdü Kürde vuruşturan, akrabaları birbirine boğuşturtan ve şehitler vermemize sebep olanların, ülkemizi savaş alanına çevirmelerinin arkasındaki şer güçler yine aynı Masonik çevreler değil miydi?

Terör ve terörizm, ogün de okullarımızı, fabrikalarımızı, barajlarımızı ve yollarımızı hedef alıyordu. Bugün de!

Terör ve terörizm, ogün de ülkemizin kalkınmasını ve milletimizin refahını önlemek için silahlı eşkıyaya ihtilal gerekçesi olarak kullanılıyordu. Bugün de!

Terör ve terörizm, ogün de âlimlerimizi, silahsız vatandaşlarımızı, polisimizi ve askerimizi şehid ediyordu. Bugün de!

Terör ve terörizm ogün de canlar, hanlar yakıyordu bugün de!

Terör ve terörizm ogün de Âleviliği-Sünniliği, Türkçülüğü-Kürtçülüğü böl, parçala, yut hedeflerine alet ediyordu. Bugün de!

Terör ve terörizm, ogün de bin bir mücadeleyle elde edilen insan hak ve hürriyetlerini irtica havlamalarıyla yok etmeye çalışıyordu. Bugün de!

Terörizm mikrobu; cehalet, inançsızlık, ırkçılık, adaletsizlik, fakirlik, kontrolsüz zenginlik, faiz, içki, alkol, zina, kumar, esrar ve eroin bağımlılığı bataklığında yayılır! Ve bu bataklık devamlı terörist yetiştirir! 

Ve terörizm belası İslami eğitimle nesil yetiştirilinceye kadar da devam edecektir maalesef!

Bu sebeple; dini ve ahlaki moral değerlerini hayattan dışlayan Laisizm ve maddeyi ilahlaştıran Kapitalizm gibi şirk rejimleri bizatihi terörizm bataklığının ana mikrobudur! 

Fert, aile, toplum ve devlet vücudumuzu halsiz, bitkin ve yorgun eden ve bize dışarıdan dayatılan bu Laisizm ve Kapitalizm virüslerinden kurtulup, İslami hayat düzenine ve hukukuna dönmedikçe terörizmin belalarından kurtulmak asla mümkün değildir.

Bu bataklıkta hastalıklı bir ruh ve fikir yapısıyla yetişen, kurtuluşu ve özgürlüğü inançsız ideolojilerde arayan ve yine aynı bataklığı oluşturan kan emici alçaklar tarafından öldürülenler bizim kayıp nesillerimiz, evlatlarımızdır. Suruç’ta katledilenler uzaydan gelmediler! Onlar bu vatanın genleriyle oynanmış evlatlarıdır. Onları katledenler de, ardından polise, askere kurşun sıkıp pusu kuranlar da aynı kan emici şeytan uşaklarıdır. Oyuna gelmeden oyunları bozmak için her zaman dediğimiz gibi “Gelin canlar bir olalım, Alevi, Sünni kaynaşalım, düşmanları çatlatalım.”

Merhum milli şairimizin “Yamadık dünyamızı yırtarak dinimizden, din de gitti, dünya da gitti elimizden” şiirinde haykırdığı gerçeği gören iktidarımıza karşı yeniden başlatılan terör saldırılarına karşı birleşmeliyiz! 

Cennet vatanımızın aziz evlatları! Kardeşiniz olarak hatırlatmak isterim ki; iktidarımızın ve hedef seçilen devlet başkanımızın yanında mutlaka yer almalıyız! Unutmayalım ki; devletler arası mücadele satranç gibidir ve bu oyunda hedef Şah’tır. Şah düşerse oyun kaybedilir. Devlet Başkanımız bu nedenle hedef seçilmiştir. 

Allah (c.c) tüm şer tuzakları, hayır tuzağıyla bozandır. 

Tüm şerleri hayra çevirendir.

Korkma yok! 

Panikleme yok! 

Ümitsizlik asla yok! 

Çünkü Allah’tan ümidini ancak sapıtanlar ve inkârcılar keser!

Şehidlere rahmet ve milletimize başsağlığı diliyorum. Muntekim olan Rabb’imiz ihmal etmez, mühlet verir. Zalimlere verdiğin mühleti bitir ya Rabbi! Amin.

Selam, sevgi ve dualarımızla.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23