• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Komşu ertelemeyi böyle gördü!

Yeniakit Publisher
2016-03-21 13:19:00 -
Komşu ertelemeyi böyle gördü!

Yunan basını da Galatasaray-Fenerbahçe maçının iptalini manşet yaptı: "İstanbul'un iki büyük takımı arasındaki derbi maçı güvenlik gerekçesiyle ertelendi"

Süper Lig'de dün akşam oynanması gereken ancak güvenlik sebebi ile ileri bir tarihe ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçının yankıları dış basında devam ediyor.

Yunanistan gazeteleri ve internet sayfaları Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin terör saldırısı şüphesi nedeni ile ertelenmesini 1. haber olarak duyurdu. 2016 yılında Türkiye genelinde toplamda 4 terör saldırısı olduğunu belirten Yunan basını bunlarda 80 kişiden fazla insanın hayatını kaybettiğini ve bu durumun Türk derbisini de etkilediğini yazdılar.

Yunan basınında çıkan bazı başlıklar şu şekilde:
EFSYN Gazetesi: Güvenlik gerekçesiyle İstanbul'da oynanması beklenen derbi maçı ertelendi
E-Typos: İstanbul'da terör korkusu: Yeni bir terör saldırısının yarattığı endişeden dolayı Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı ertelendi.
Newsit: Kanlı terör saldırısından bir gün sonra İstanbul'da korku hakim. Galatasaray-Fenerbahçe maçı ertelendi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23