• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kenan Sofuoğlu'na Erdoğan'dan izin çıkmadı

Yeniakit Publisher
2020-02-20 14:43:00 - 2020-02-20 15:04:32
Kenan Sofuoğlu'na Erdoğan'dan izin çıkmadı

Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'na misafir yarışçı olarak katılmak istediğini belirten AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan izin çıkmadı.

Geçtiğimiz dönem icraatlarından çok özel hayatıyla gündeme gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Motobike İstanbul Fuarı'nın açılış töreninde çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"Görev sürem dolduğu zaman bırakıcam"

Siyasete bir türlü ısınamadığını belirten Sofuoğlu, "Bana 'sevmedin neden bırakmıyorsun?' şeklinde sorular yöneltiliyor. Kafama göre bırakıp devam edemeyeceğim bir ortamda değilim. Görev sürem dolduğu zaman bu işi bırakıp asıl işime geri dönmek istiyorum. Şu anki görevimi en iyi yapma gayretindeyim" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan izin çıkmadı

Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'na misafir yarışçı olarak katılmak istediğini belirten Sofuoğlu, "Cumhurbaşkanımızdan izin istedim ancak izin vermedi. Sporcularla sürekli antrenman yapıyorum. Eskisinden daha iyiyim. Motosiklete ve yarışlara çok fazla özlem var. Bu yıl bir kere misafir olarak yarışmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız ısrarla 'hayır' diyor, ben de ısrarla sormaya devam edeceğim" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bilal

Işe yaramaz insanlara görev verirseniz sonuç bu olur . Lütfen hak edene görev verin 

Can Baskan

Türkiye'nin son yıllarda yetiştirdiği en başarılı sporcularından biridir Sofuoglu. Her zaman takdir ettigim ve keyifle izledigim bir yarışçı. Bu spora hayatını adamış, hatta abilerini de bu sevda yolunda hayatini kaybetmiştir. Ama izin almak nedir anlayamiyorum. Bu spor ile ulkene ne kadar cok katkida bulunmussun. Buralara kadar kendi caban ile gelmissin. Ve bir kisi istemiyorum diyor diye sirtini donemezsin bu spora ve sana destek veren halka.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23