• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP’nin yalanları yatsıya kalmadan deşifre oldu

Yeniakit Publisher
2015-06-28 11:12:00 - 2015-06-28 11:53:17
HDP’nin yalanları yatsıya kalmadan deşifre oldu

Nuh Albayrak, IŞİD’in son Kobani saldırısını bahane edip Türkiye’nin IŞİD’e destek verdiğini iddia eden ve Türkiye’yi “terörist ülke” olarak yaftalayan koroya dahil olan HDP’nin yalanlarını yüzüne vurdu. HDP’nin Kobani palavrasının yatsıyı bile göremeden yalanlandığını belirten Albayrak, “Bunların tek amacı nifak sokmaktır. Doğruyu söylemek gibi bir dertleri yok” ifadesini kullandı.

İŞTE O YAZI:

(...)

Malum ittifak, Twitter’da #TerroristTurkey hastagi açarak bütün dünyaya “Türkiye’nin teröre yardım eden terörist bir ülke” olduğunu ilan etti! (...)

İhanet yapıtına son noktayı da (...) Figen Yüksekdağ koydu: “Daha önce gerçekleştirdiğimiz sivil inisiyatif ve direniş hareketini yeniden canlandırmaya çağırıyoruz. Suruç’ta ve her yerde Kobani’yi, IŞİD saldırıları karşısında savunmaya davet ediyorum.”

Geçen yıl Demirtaş’ın yaptığı çağrıdan ne farkı var Allah aşkına...

Yalanları yatsıyı bile göremedi...
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Oysa bu koparılan fırtına tamamen yalan ve iftira üzerine bina edilmişti.

Onlar duymak istemese de Türkiye, Dışişleri Bakanlığı’ndan Başbakan ve Cumhurbaşkanı’na kadar; bu iddiaları çok net biçimde yalanladı ve DEAŞ saldırılarını kınadı.

Ayrıca, bizzat sahada bulunan YPG Sözcüsü Redur Halil de hem HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ’ı, hem de PYD Lideri Salih Müslim’i çok net bir dille yalanlayarak “DEAŞ militanlarının Türkiye’den geldiğine dair bir suçlamamız yok çünkü batı ve güneyden geldiler” dedi.

Ama onların tek amacı nifak sokmaktır. Doğruyu söylemek gibi bir dertleri yok ki...

(...)

Nuh Albayrak/STAR

Akit Arşiv Sayfasından

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23