• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haluk Koç'un adamı 'torpilli memur' çıktı

Yeniakit Publisher
2014-12-09 15:40:00 - 2014-12-09 16:07:39
Haluk Koç'un adamı 'torpilli memur' çıktı

AK Parti'nin devlette kadrolaşarak 'torpil listesi' oluşturduğunu öne sürerek karalama kampanyası yürüten CHP'li vekil Haluk Koç'un en yakınındaki kişi 'torpilli memur' çıktı.

"KPSS'ye girmeden torpille üst düzey görevlere getirilen isimler" diyerek bir liste açıklayan ve paralel medya tarafından manşetlere çekilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un en yakınındaki isim torpilli memur çıktı!

Koç'un basın danışmanı Baha Ülgen'in devlet memuriyetine Turizm Bakanlığında basın müşaviri olarak istisnai kadrodan sınavsız biçimde girdiği öğrenildi. 2001 yılında TRT'ye nakil yoluyla geçiş yaptığı, 2008 yılında maaşı çok yüksek olan ve çok vasıflı kişilerin atanması gereken "Genel Müdür müşaviri" kadrosuna alındığı ortaya çıktı. Ülgen'in Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi mezunu olduğu, bu kadroda sadece 11 gün kaldıktan ve maaşı kanuna karşı hülle yapılarak yükseltildikten sonra "müşavir" kadrosuna atandığı öğrenildi. Maaşını TRT'den alan geçici görevle TBMM'de çalışan torpilli Baha Ülgen, "torpil listesi" diye ortaya çıkan CHP'li Haluk Koç'un danışmanlığını yürütüyor.

Ak Parti İstanbul Millletvekili Bülent Turan da Koç'un paralel yapı tarafından eline tutuşturulan listeyle hareket ettiğini açıklayarak danışmanına ilişkin de şu tivitleri paylaştı:

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23