• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'den dev sponsor hamlesi

Yeniakit Publisher
2016-06-28 11:26:00 -
Fenerbahçe'den dev sponsor hamlesi

Fenerbahçe'nin Yandex ile olan sponsorluk anlaşmasını sonlandırmak üzere olduğu belirtildi. Sarı lacivertli kulübün futbol takımı formalarının göğüs reklamı için arayışa başladığı ve önemli şirketlerle görüşme halinde olduğu öğrenildi.

2015-2016 sezonunun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe yeni sponsor arayışlarına başladı. Yandex ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasından istediği sonucu alamayan sarı lacivertlilerin göğüs sponsorluğu için önemli görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edildi.

Fenerbahçe Futbol takımının formalarında göğüs reklamı olarak yer alan Yandex, sarı lacivertli kulüp ile anlaşmasını devam ettirmek istiyor. Ancak Fenerbahçe'nin bu firmaya sıcak bakmaması anlaşmayı da zora sokuyor.

Yandex ile sponsorluk anlaşmasını devam ettirmek istemeyen sarı lacivertli yönetimin mevcut sponsorlarından Coca Cola ile görüştüğü ve konu ile ilgili değerlendirme yapıldığı aktarıldı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Futbol Takımı formalarında kol reklamı olarak yer alan Coca Cola'nın sarı lacivertli kulübe göğüs sponsoru olup olmayacağı ile ilgili net bir cevap vermediği ancak duruma sıcak bakıldığı belirtildi.

  • Fenerbahçe'nin Coca Cola dışında da bir çok firma ile görüştüğü ve gelecek sezon için göğüs sponsorunu değiştirmeye karar verdiği öğrenildi. Fenerbahçe ile Yandex 3 yıllığına anlaşmış ancak sarı lacivertli kulüp bu sürenin performansa göre değişebileceğini KAP açıklamasında belirtmişti. Sarı lacivertliler anlaşmadaki bu detayı kullanarak sözleşmeyi sonlandırmak istiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23