• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu: Zarar gelmesin diye Şehir Üniversitesine gitmedim

Yeniakit Publisher
2019-10-20 20:54:00 -
Davutoğlu: Zarar gelmesin diye Şehir Üniversitesine gitmedim

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Halkbank’ın İstanbul Şehir Üniversitesi'nin tüm varlıklarına tedbir koymasına tepki gösterdi.

Sezai Erhan   yeniakit.com.tr  Halkbank'ın, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurucusu olduğu Bilim ve Sanat Vakfı'na bağlı İstanbul Şehir Üniversitesi'nin tüm varlıklarına tedbir koymasına en sert tepki yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren Ahmet Davutoğlu’ndan geldi.

Şehir Üniversitesine yaptırımlar beni çok üzdü

Geçtiğimiz günlerde katıldığı Manisa’daki toplantının basına kapalı olan özel bölümünde Davutoğlu, kurucuları arasında yer aldığı Bilim ve Sanat Vakfı'nca 2008'de açılan İstanbul Şehir Üniversitesi'nin bankalardaki, tüm varlıklarına Halk Bankası tarafından tedbir konulmasının kendisini çok üzdüğünü söyledi.

AK Partili bir çok ismin evlatları mezun oldu

Davutoğlu, “İlk defa bu sene benden dolayı zarar gelmesin diye gitmediğim Şehir Üniversitesine karşı yaptırımlar beni çok üzüyor. 28 Şubatta kız öğrencilerin başörtüsüyle okutulamadığı için omuz omuza mücadele verdiğimiz o insanlar, şimdi başarılı bir Üniversiteyi kapatmaya çalışıyorlar. Kapatmaya çalıştıkları Şehir Üniversitesinden, AK Partili birçok bakan ve milletvekilinin çocukları başarıyla mezun olmuşlar, bazıları da öğrenimine devam etmektedirler” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hadi

mesele belli oldu şimdi...

Mustafa

Sevgili akit neden bu adamı durmadan haber yapıyosunuz. Amaç ne?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23