• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bülent Turan’ın Uğur Dündar’a yaptığı gönderme sosyal medyayı salladı!

Yeniakit Publisher
2019-12-05 16:35:00 -
Bülent Turan’ın Uğur Dündar’a yaptığı gönderme sosyal medyayı salladı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın, Uğur Dündar'ın Twitter'dan yaptığı Oxford Street'de İzmir Marşı çalan bir sokak müzisyeni paylaşımına yaptığı gönderme sosyal medyayı salladı. Turan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Çok selamı var! 'Dünyada gördüğüm en cimri adam' diyor:))' ifadelerine yer verdi.

Uğur Dündar şahsi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Müthiş bir olay yaşadık. Dostum AtillaSertell ve eşiyle Londra'nın en ünlü caddesi Oxford Street'de yürürken İzmir Marşı'nı çalan bir sokak müzisyenine rastladık. O çaldı biz söyledik. Nereden geldiğini sordum; 'Ermenistan' dedi. Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa. Yaşasın Türkiye" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan ise Oxford Street'deki aynı müzisyen ile bir video paylaştı. Diriliş Ertuğrul dizisinin müziğini seslendiren müzisyene eşlik eden Bülent Turan, bu sefer Romanyalı olduğunu söyleyen müzisyenle sohbet etti.

Bülent Turan şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Uğur Dündar'a esprili bir göndermede bulunarak, "Çok selamı var! "Dünyada gördüğüm en cimri adam" diyor:)))" ifadelerine yer verdi.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

EFE

UĞUR DÜNDAR BU, HAYATI YALAN HABERLE GEÇMİŞ VE BUNDAN ZENGİN VE ÜNLÜ OLMUŞ BİR "MANKURT". NORMALDİR BEYLER, ABD DEN GELMİŞ VE KENDİNİ PEYGAMBER İLAN ETMİŞ BİRİNİN CENAZESİNE BEŞ BİN KİŞİ KATILIYORSA,YANINDA MEZAR YERİ ALMAK İÇİN SIRAYA GİRİYORSA DURUP BİR DÜŞÜNMEK LAZIM. GELDE ATEİST AZİZ NESİN'E KIZ ŞİMDİ. YAHU GERÇEKTEN AZ SÖYLEMİŞ ADAM BU MİLLETİN %80 "MANKURT" YAHU.

serdar

dündar parayı alın teri ile zor kazanıyor,onun için bahşişi az olur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23