• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avcı, Galatasaray'ı gözüne kestirdi

Yeniakit Publisher
2016-01-18 04:04:02 -
Avcı, Galatasaray'ı gözüne kestirdi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İkinci yarıda yeniden oyunda üstünlük kurduklarını anlatan Avcı, "Oyun ikinci yarı itibarıyla tamamen kontrolümüzün altındaydı. Hem golü bulduk hem de çok gol kaçırdık. Topa sahip olduk. Rakip de atabilirdi, oyunu daha önceden de koparabilirdik. Bizim için önemli olan ikinci yarının başlangıcı. Akhisar Belediyespor ve Kasımpaşa'nın kaybetmesi, Galatasaray'ın galip gelmesinin ardından kazanmamız gereken bir maçtı. Öncelikle oyun kalitesi beni memnun etti. Sonuç almak son derece mutluluk verici. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yolumuza devam ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"MOTTA VE INKOOM İLE HÜCUM GÜCÜMÜZÜ ARTTIRACAK"

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ise takımı ile sadece 5 antremana çıktığını söyleyerek Motta ve Inkoom ile hücum güçlerinin artacağını söyledi.

Karşılaşmada, çok fazla gol pozisyonuna girdiklerini dile getiren Morais, şöyle konuştu:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Maalesef bugün mağlup olduk. Rakibimiz de çok kaliteli bir ekip. Girdiğimiz poziyonları gole çevirebilirdik ama bunu başaramadık. İkinci golü atmaya çok yaklaşmışken kendi kalemizde ikinci golü gördük. Bu da takımımızı çok zorladı. Planlarımızı alt üst etti. Takımımın ikinci golü yedikten sonraki enerjisinden memnunum. Verdiğimiz reaksiyonda elimizden geleni yaptık ama maalesef beraberlik golünü bulamadık."

Morais, takımın başına geleli bir hafta olduğunu, 5 antrenman ve 3 maça çıktığını hatırlatarak, "Eksiklerimizi biliyorum ve bunları tamamlayacağımızı düşünüyorum. Ekibim şu anda daha iyi organize olmaya başladı. Hücum kalitemizi Motta ve Inkoom'la artıracağımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23