• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Uzun yaşamın formülünü açıkladılar! Çekik gözlüler yatıp kalkıp bunu yiyor! Sır, biiznillah bu besinde saklı! Tam şifa deposu ama Türkler tadını bilmiyor

2024-03-31 13:10:00
Uzun yaşamın formülünü açıkladılar! Çekik gözlüler yatıp kalkıp bunu yiyor! Sır, biiznillah bu besinde saklı! Tam şifa deposu ama Türkler tadını bilmiyor

Japonların uzun ömürlü ve sağlıklı yaşam tarzları, beslenme alışkanlıklarında yatıyor. Belki de damak tadınıza uymayabilir, ancak bu besinleri tüketmek daha fazla uzun yaşamanızı destekler.  Japon diyetisyeni ve beslenme uzmanı Asako Miyashita, Japonların sıkça tükettiği 5 besini paylaştı.

#1
Foto - Uzun yaşamın formülünü açıkladılar! Çekik gözlüler yatıp kalkıp bunu yiyor! Sır, biiznillah bu besinde saklı! Tam şifa deposu ama Türkler tadını bilmiyor

1. TATLI PATATES: Normal patatesten farklı olan tatlı patates, son zamanlarda ülkemizde de popülerlik kazanıyor. Mor renkli tatlı patatesler, Japonlar tarafından atıştırmalık ve tatlı olarak tüketiliyor. Antioksidan bakımından zengin olan bu sebzeler, yaşlanmayı geciktirici özelliklere sahip. Ayrıca kardiyovasküler hastalık riskini azaltmaya yardımcı olur.

#2
Foto - Uzun yaşamın formülünü açıkladılar! Çekik gözlüler yatıp kalkıp bunu yiyor! Sır, biiznillah bu besinde saklı! Tam şifa deposu ama Türkler tadını bilmiyor

2. BALIK: Miyashita, günlük öğünlerine her zaman biraz protein eklediğini belirtiyor, özellikle de somon ve ton balığı gibi yağlı balıkları tercih ediyor. Balıktaki omega-3 yağları, kan basıncını düşürmeye, trigliserit seviyelerini azaltmaya ve iltihabı hafifletmeye yardımcı olur.

#3
Foto - Uzun yaşamın formülünü açıkladılar! Çekik gözlüler yatıp kalkıp bunu yiyor! Sır, biiznillah bu besinde saklı! Tam şifa deposu ama Türkler tadını bilmiyor

3. DAİKON TURPLARI: Japon mutfağında önemli bir yere sahip olan daikon turpları, soğuk algınlığını önlemeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olmasıyla bilinir. Günlük C vitamini ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayabilen bu kök sebzeler, virüslere ve mikroplara karşı doğal bir kalkan görevi görürler. Japon mutfağının bu besinleri, sağlıklı ve uzun bir yaşam için önemli bir rol oynar. Beslenme alışkanlıklarınıza bu besinleri eklemek, sizin de daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenize yardımcı olur.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23