Türkiye genelinde 700 mağazası bulunan mobilya devi satışa çıkarıldı: İstenen rakam dudak uçuklattı
Türkiye genelinde 700'den fazla mağazası bulunan İstikbal Mobilya satışa çıkarıldı. Dev marka için istenen rakam belli oldu.
Türkiye genelinde 700'den fazla mağazası bulunan İstikbal Mobilya satışa çıkarıldı. Dev marka için istenen rakam belli oldu.
Dünya Kupası Play-Off maçında Türkiye deplasmanda Kosvoa ile karşılaşacak. Büyük maç öncesi Kosovalı taraftarlar milli takımn konakladığı otele saldırı düzenledi.
Hazine mülkiyetinde bulunan İstikbal Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ’nin tamamı bir kez daha satışa çıkarıldı.
2026 Dünya Kupası play-off turu final maçında A Milli Takım, bu akşam 21.45'te Kosova'ya konuk olacak. Türkiye ve Kosova için tarihi anlamı olan karşılaşma öncesinde istenmeyen görüntüler yaşandı.
Daha önce de satışa çıkarılan ancak uygun teklif gelmeyen İstikbal Mobilya, kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemi ile ihaleye çıkacak.
A Milli Takım, 2026 Dünya Kupası play-off turu final maçında Kosova'ya konuk olacak. Karşılaşmayı kazanması durumunda Dünya Kupası bileti alacak olan A Milli Takım'ın kaldığı otele Kosova'da havai fişeklerle saldırdılar.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, ihale 12 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. 16.5 milyar TL muhammen bedel istenen İstikbal Mobilya için 11 Mayıs tarihine kadar teklif verilebilecek.
Kosova'da maçı bekleyen A Milli Takım'ın konakladığı otele gece yarısı havai fişeklerle saldırıldı.
İhaleye katılım teminatı 825 bin TL, şartname ücreti 300 bin TL, veri inceleme ve tesis ziyaret ücreti 2.5 milyon TL olarak belirlendi.
Havai fişekler direkt otel hedef alınarak atılırken, içeride uyumaya çalışan milli futbolcuların rahatını bozmak isteyen Kosovalı holiganların bu saldırısı sosyal medyaya yansıdı.
İhale, 12 Mayıs saat 10.00'da TMSF’nin İstanbul Esentepe’deki binasında gerçekleştirilecek.
Havai fişek saldırısının yapıldığı sırada stat çevresinde hiçbir güvenlik önleminin alınmaması dikkat çekti. Kosovalı bazı taraftarların görüntüleri sosyal medyada paylaşarak galibiyet yeminleri ettiği görüldü.
Kosova daha önce tarihinde hiç Dünya Kupası'na katılmadı. Ülke adeta bu maça kilitlenirken Kosova Başbakanı Albin Kurti'de geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, Türkiye'yi elemeleri durumunda milli takıma 1 milyon euro prim verileceğini belirtmişti.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23