• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Yeniakit Publisher
Türkiye’nin turizm gündemi masaya yatırıldı! Bakan Ersoy’dan açıklama
Selma Savcı Giriş Tarihi:

Türkiye’nin turizm gündemi masaya yatırıldı! Bakan Ersoy’dan açıklama

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul’da Bankalar Birliği yöneticileriyle bir araya gelerek turizm sektöründeki güncel gelişmeler ve yeni sezona ilişkin beklentiler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

#1
Foto - Türkiye’nin turizm gündemi masaya yatırıldı! Bakan Ersoy’dan açıklama

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul’da Bankalar Birliği yöneticileriyle bir araya gelerek turizm sektöründeki güncel gelişmeler ve yeni sezona ilişkin beklentiler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Bakan Ersoy, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Bankalar Birliği ile İstanbul'da bir araya gelerek turizm sektörümüzün güncel durumunu ve yeni sezona ilişkin beklentileri değerlendirdik. Sektörümüzün sağlıklı ve sürdürülebilir büyümesi için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

#2
Foto - Türkiye’nin turizm gündemi masaya yatırıldı! Bakan Ersoy’dan açıklama

TÜRKİYE’NİN TURİZM GÜNDEMİ BANKALAR BİRLİĞİ İLE MASAYA YATIRILDI BAKAN ERSOY: “2025 SEZONUNU İYİ BİR RAKAMLA KAPATACAĞIZ, HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK ÜZEREYİZ” Ersoy, yaşanan bölgesel krizlere rağmen turizm sektörünün güçlü bir performans ortaya koyduğuna vurgu yaptığı toplantıda, “Çevremizdeki krizlere rağmen iyi bir yılı geride bıraktık. Bu tablo, sektörümüzün dayanıklılığını ve turizm sektöründe uyguladığımız stratejinin başarısını bir kez daha göstermiştir.” dedi.

#3
Foto - Türkiye’nin turizm gündemi masaya yatırıldı! Bakan Ersoy’dan açıklama

Yeni sezona yönelik hazırlıkların da ele alındığı görüşmede, kamu ve özel sektör iş birliği çerçevesinde sektörün sürdürülebilir büyümesini destekleyecek başlıklar değerlendirildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emir Timur

Hakkari ili kış turizmi gözde şehirlerinden biri olabilir teşvik amaçlı birde doğu ve güneydoğu illeri ticaret toplantı yerleri olabilir örneğin büyük şehirlerde iş insanları bazı turizm bölgelerinde toplantılar yapıyor turizm canlanıyor bunu güney doğu Anadolu bölgesinde yapılabilir iş insanları buraları görür otellerde hareket olur insanlar kaynaştırma olur kamu toplantıları da olur güney doğu doğu Anadolu bölgelerinde ticaret de canlanır yemek kültürü tatları tadılır oteller restoranlar kazanır yatırımcı yatırım yapacağı alanları görür birde bu iller arasında fuar sayıları artmalı örneğin a şehri ürünleri b şehrinde fuar ile ürünlerini satmali bende çok proje var da Neyse saygılar sunarım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23