• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Yeniakit Publisher
Skandal imzayı attı! İsrail resmen katıldı
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Skandal imzayı attı! İsrail resmen katıldı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile yaptığı görüşme sonrası kamuoyunda tepkilere neden olacak bir adıma imza attı. Adım uluslararası kamuoyunda gerçek niyet tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.

#1
Foto - Skandal imzayı attı! İsrail resmen katıldı

ABD Başkanı Donald Trump ile görüşmek üzere Washington'da bulunan İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Rubio ile Beyaz Saray'ın yanındaki Blair House'ta bir araya geldi.

#2
Foto - Skandal imzayı attı! İsrail resmen katıldı

İsrail hükümetinin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara göre, Netanyahu ile Rubio ve beraberindeki heyetler ikili ilişkileri ve bölgesel meseleleri ele aldıkları bir görüşme yaptı.

#3
Foto - Skandal imzayı attı! İsrail resmen katıldı

Görüşmenin ardından İsrail Başbakanı Netanyahu, Gazze Barış Kurulu üyeliği için ülkesi adına resmen imza attı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23