• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
O üniversite duyurdu: 144 personel alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı

2024-04-16 09:08:26
O üniversite duyurdu: 144 personel alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı

Erciyes Üniversitesi'nden personel alımına ilişkin açıklama geldi. Resmi Gazete'de yayımlamam ilana göre 144 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

#1
Foto - O üniversite duyurdu: 144 personel alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı

Erciyes Üniversitesi'nin personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

#2
Foto - O üniversite duyurdu: 144 personel alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı

144 PERSONEL ALIMI YAPILACAK! Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 42 hemşire, 41 destek personeli, 38 sağlık teknikeri, 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 10 büro personeli, 1 mühendis, 1 biyolog ve 1 diyetisyen olmak üzere 144 sözleşmeli personel alınacak.

#3
Foto - O üniversite duyurdu: 144 personel alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı

BAŞVURU TARİHİ... Adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden veya "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet sitesinden 30 Nisan'a kadar yapabilecek. Adayların, 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olması ve lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 türünde en az 60 puan alması gerekiyor.

#4
Foto - O üniversite duyurdu: 144 personel alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı

ALIMLARDA KPSS PUANI ESAS ALINACAK Alımlarda yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak, 2022 KPSS (B) grubunun ilgili puan türünde en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere yapılacak sıralama esas alınacak. İlan edilen her pozisyon için pozisyon sayısının 1 katı kadar yedek aday belirlenecek. Belirlenen asıl ve yedek adayların listesi, son başvuru tarihinin ardından 1 ay içerisinde "www.erciyes.edu.tr" internet sitesinden yayımlanacak. Asıl kazananlardan süresi içerisinde başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacak. Son adayların puanının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi önce olan adaya öncelik tanınacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Türkiyenin sorunu torpildir RTE söz verdiyi halde sözlü sınavı kaldırmadı neden....

Sakin

Nizimmçocukşarımız Ak parti sayesinde iş buluyor ekmelerini kazanıyor. Soğan ekmek yeriz Reisi ezdirmeyiz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23