• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
7
Yeniakit Publisher
İsrail’den Hristiyanları kafalama elçisi: Barbarlığı unutturma çabası...
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

İsrail’den Hristiyanları kafalama elçisi: Barbarlığı unutturma çabası...

Gazze’deki soykırım sırasında yüzlerce cami ve kiliseyi yıkıp yakan siyonistlerin, son olarak Lübnan’da Hristiyan dünyasını ayağa kaldıran barbarlığı Netanyahu yönetimini harekete geçirdi. Hiçbir kutsal değere saygısı olmayan işgalci İsrail askerleri, Lübnan’ın güneyinde bir Hazreti İsa heykelini parçalaması sonrası Hristiyan dünyasındaki imajını düzeltmek ve onları yeniden yanına çekmek için özel atamaya karar verdi.

#1
Foto - İsrail’den Hristiyanları kafalama elçisi: Barbarlığı unutturma çabası...

Lübnan’daki Hazreti İsa heykelini balyozla parçalanma görüntülerini önce Müslümanlar yaptı diyerek paylaşan siyonist yanlısı hesaplar, algı algıyla İslam nefretini körüklemek isterken çok geçmeden heykeli parçalayanın İsrail askerleri olduğu ortaya çıktı.

#2
Foto - İsrail’den Hristiyanları kafalama elçisi: Barbarlığı unutturma çabası...

İsrail ordusu da saldırıyı yapan kişinin Lübnan’ın güneyindeki bir İsrail askeri olduğunu itiraf etti.

#3
Foto - İsrail’den Hristiyanları kafalama elçisi: Barbarlığı unutturma çabası...

ABD’de Katolik bir seçmen grubu, İsrail askerinin Hazreti İsa heykelini parçalamasına tepki gösterdi. İsrail’e verilen desteğin yüksek olduğu ABD’de de Hristiyan dini sembolünün tahrip edilmesi, Trump’ın partisi Cumhuriyetçiler arasında da tepkiye neden oldu. Trump müttefiki olan sağcı yorumcu Tucker Carlson, “İsrail hükümeti, askerlerinin onlarca yıldır barbar gibi davranmasına izin verdi” dedi.

#4
Foto - İsrail’den Hristiyanları kafalama elçisi: Barbarlığı unutturma çabası...

Bir diğer eski Cumhuriyetçi kongre üyesi ve Trump müttefiki Matt Gaetz ise olayı “Korkunç” olarak nitelendirdi.

#5
Foto - İsrail’den Hristiyanları kafalama elçisi: Barbarlığı unutturma çabası...

Kudüs Katolik Kiliseleri, saldırıyı “dini sembollere ve insan onuruna yönelik ciddi bir ihlal” olarak nitelendirerek İsrail’i kınadı. Aynı şekilde Vatikan da İsrail’e sert tepki gösterdi.

#6
Foto - İsrail’den Hristiyanları kafalama elçisi: Barbarlığı unutturma çabası...

Gazze’deki soykırım nedeniyle Hristiyan dünyasından aldığı desteğin sarsılması sonrası siyonistlerin Hazreti İsa heykeliyle tepkilerin zirveye çıkması üzerine Hristiyanları kafaya alma elçiliği oluşturdu. Dışişleri Bakanı Gideon Saar, deneyimli diplomat George Deek’i Hristiyan dünyasına özel elçi olarak yeni oluşturulan bir göreve atadı. Bakanlığa göre bu adım, “İsrail’in dünyadaki Hristiyanlarla bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.” Times of İsrail gazetesine göre; son olarak İsrail’in Azerbaycan Büyükelçisi olarak görev yapan Hristiyan asıllı Deek’e Bakan Saar, Hristiyan dünyasındaki İsrail karşıtlığını giderme ve yeniden onların desteğini sağlama görevi verirken, “Sana güvenim tam” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Saffet

Amlmanyada fırınlarda müslümanları yakıp israile kacan kimlerdi GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİ ile DNA larına bakın hitlerde ve nazi subaylarıda dahil diye düşünüyorum

HRİSTİYANLAR VE SİYONİST OLMAYAN YAHUDİLER DE "KENDİLERİNDEN OLMAYAN GYİM/HİZMET HAYVANI VE BEDAVA SAHİP OLACAKLARI İNSAN ORGANI DEPOSUDUR!!!" bu soykırımcı istilacı hırsız katil kuduz soysuz terörist sapıklar için UNUTMAYIN!!!

....................
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23