İçişleri Bakanlığı'nca Eren Kış-30 operasyonu başlatıldı!
İçişleri Bakanlığı'nca Hakkari'de 571 personelin katılımıyla Eren Kış-30 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Sancar operasyonu başlatıldı.
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
İçişleri Bakanlığı'nca Hakkari'de 571 personelin katılımıyla Eren Kış-30 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Sancar operasyonu başlatıldı.
PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Hakkari ilinde “EREN KIŞ-30 (HAKKARİ-KAVAKLI) ŞEHİT J.ÇVŞ. MEHMET SANCAR” Operasyonu başlatıldı.
Operasyonda, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (571) personel (41) operasyonel tim görev alıyor.
Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23