• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
6
Yeniakit Publisher
Esed'den Erdoğan'a skandal cevap!

Giriş Tarihi:
Esed'den Erdoğan'a skandal cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, görüşmek için hazır olduklarını belirttiği Esed cephesinden akıllara zarar bir cevap geldi.

#1
Foto - Esed'den Erdoğan'a skandal cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye gitmeden önce Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, Esed rejimiyle görüşmeye hazır olduklarını söylemişti.

#2
Foto - Esed'den Erdoğan'a skandal cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye dışında milyonlarca insan vatanlarına dönmek için bekliyor. Biz bu konuda çağrımızı yaptık. Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için Beşar Esad ile görüşme irademizi de ortaya koyduk. Biz şimdi karşı taraftan cevap bekliyoruz. Biz buna hazırız. Halkı Müslüman iki ülke olarak bu birlikteliği bir an önce gerçekleştirelim istiyoruz. İki ülke ilişkilerinde yeni bir dönemde böylesi bir görüşme neticesinde başlar diye inanıyorum" demişti.

#3
Foto - Esed'den Erdoğan'a skandal cevap!

Erdoğan'ın açıklaması sonrası gözlerin çevrildiği Esed kanadından dikkat çeken bir değerlendirme geldi.

#4
Foto - Esed'den Erdoğan'a skandal cevap!

Umman'ı ziyaret eden Esed'in baş danışmanı Buseyna Şaban, bölgesel gelişmeleri ele aldığı konuşmasında Türkiye'yle ilişkilere de değindi.

#5
Foto - Esed'den Erdoğan'a skandal cevap!

Şaban, Esed'in Türkiye ile görüşme konusundaki kararını aktardı. Türkiye'nin Suriye'deki askerlerini geri çekme konusunu görüşmeyi reddetmesi nedeniyle Türk tarafıyla masaya oturmayacaklarını söyleyen Şaban, Türkiye'nin Şam'la yakınlaşma konusunu kendi çıkarlarına kullandığını iddia ederek, "Türkiye topraklarımızın bir kısmını işgal ediyor ve tehlikeli bir Türkleştirme politikası uyguluyorlar" iddiasında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanli toprakkarinda SIYONIST-EMPERYSLISTLERIN HEDEFLERI ICIN KURULMUS EMANETCI CETVEL DEVLETININ katil emanetci diktatoru.... 2.USRAILI SANA RAGMEN KURDURMATACAGUZ

......

Ali

Hani yoktu böyle bir şey,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23