• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdurrahman Dilipak'tan kendisini eleştirenlere cevap!

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, son dönemde kendisini eleştirenelere Yeni Akit Youtube kanalından cevap verdi. Dilipak, "Ak Parti bunlardan kurtulmadığı sürece bu sorunlar yaşanmaya devam edecek" dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Muhit Fettahî

Vaktiyle itikâf odası, nikâh kayıt mekânı var mıydı? Nikâhın yeri cami mi? Kâinat mescit kılındığına göre ...
  • 5 Yıl Önce

"81 lik"(!) Abdurrahman Dilipak. seni biz anlıyoruz merak etme

Abdurrahman abi seni seven az (ama okuyanın çok) olur. Bunu kabullen. çünkü sen onuncu köyün insanısın. onuncu köy yıkılalı maalesef asırlar oldu. iktidar muhalefet kimseye yaranmak için yazmıyorsun. sadece neyin doğruluğuna inanıyorsan onu yazıyorsun.  
  • 5 Yıl Önce

Salihce

Sayin Dilipak, ölüler duymaz, koku almaz ve görmezler. Yani chp artik siyasi bir mevta dir.. bu kadar!!
  • 5 Yıl Önce

Mesut Sarp

Üstad, Ak Parti bunlardan kur tu la mazzz. Herkes muhakkak Reizin bi bildigi var der, Reizde bi şey yapmaz ve aynen devam eder. Sen sıkma güzel canını.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23