• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Etin lezzetine lezzet katacak! Kırmızı eti pişirirken eklenmesi gereken 2 baharat

Kırmızı et yemekleri, Türk ve dünya mutfaklarında sofraların vazgeçilmezidir. Ancak etin kendine has aromasını tam anlamıyla ortaya çıkarmak ve lezzetini zirveye taşımak doğru baharat seçimiyle mümkün. İşte tam da bu noktada, kırmızı et pişirirken adeta birer lezzet sihirbazı gibi etki eden iki vazgeçilmez baharat öne çıkıyor: kimyon ve karabiber!

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

EVET EVET HER GÜN MILLET KIRMIZI ET YIYOR..

Tuikin açıklamasına göre Türkiyede her 3 çocuktan biri et yemediği için zeka geriliği yaşıyor....
  • 7 Ay Önce

Ali Baba

Kırmızı et yiyebilen varmı , kilo 700 tl !!
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23