• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas siyasi liderlerinden Ebu Arra şehit oldu

Terör oluşumu İsrail'in zindanlarda eziyet ettiği Hamas'ın siyasi liderlerinden Ebu Arra şehit düştü.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Osman AYDIN

ALLAHINRAHMETI UZERINE OLSUN MEKANI CENNET MAGAMI MAHMUDA ERIŞTIRSIN KATIL ISRAILI KAHRUPERIŞANEYLESIN MUCAHITLERI ZAFERE ERISTIRSIN BIZNILLAH DAYANIŞMAYI ELDEN BIRAKMAYIN TUM FILISTIN HALKI DUNYA ISRAILIN NE MAL OLDUĞUNU ÖĞRENDI KAZANAN SIZ OLDUNUZ ALLAH CESARETINIZI ARTIRSIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ESSELAMUALEYKUM
  • 2 Yıl Önce

Gültekin

HAMAS'IN SİYASİ LİDERLERİNDEN OLANŞAYUET İSRAİL ZİNDANLARINDA ÖLÜYORSA, ONLARIN DA LİDERLERİNİ HAMAS ESİR ALDIĞINDA ÖLÜDÜRME HAKKI DOĞUYOR, KISSASA KISSAS, LAKİN MÜSLÜMANLARIN İNANCI BUNA MUSADE ETMİYOR, AKSİ HALDE ONLARDAN NE FARKIMIZ KALIR, FAKAT İNANCIMIZI DA SUİSTİMAL KİMSE ETMEYE KALKMASIN, SINIRLAR BELLİDİR.
  • 2 Yıl Önce

Nadim Hatipoğulları

EY abd EY israil sizde bizden daha iyi biliyorsunuz ÖLÜM VAR VE HESAPTA VAR ŞU AN BELLİKİ TÜM DÜNYAYI BİR ŞEKİLDE KANDIRIYOR VE EKONOMİK OLARAK SİYASİ VE SİLAH ÜSTÜNLÜĞÜ İLE ETKİLİYORSUNUZ ŞUNU UNUTMAYIN BU DEVRAN BÖYLE GİTMEZ GİTMEYECEK.BUNLARIN HESABINI SİZ OLMASANIZDA SİDEN SONRAKİLER CANLARI VE MALLARI İLEDE ÖDEYEMEYECEKLER.BU YAPTIKLARINIZ YANINIZA KALMAZ ALLAHCC VAR GAM YOK.
  • 2 Yıl Önce

Murtaza Müezzinoğulları

Ey Münafık İran. İsrail ve ABD ile birlikte sinsice sessizce saman altından işbirliği yapıyorsun. Müslümanları kandırdığını mı zannediyorsun. İsrail ve ABD ne kadar gavur ise, ey İran ve itleri sizler de o kadar münafıksınız. gavurlar ne kadar Ehl-i Sünnet Müslüman katili ise münafık İran ve itleri misliyle Ehl-i Sünnet Müslüman katilidir. Kimsenin yaptıkları yanına kalmayacak. Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Hz. Osman ve diğer sahabelere dil uzatan münafıkların dilleri elbet kopacaktır.

Vah Vah

Su testisi su yolunda.
  • 2 Yıl Önce

İ. Keskin

İşkence denince aklıma hep, Bailal-ı Habeş ve İmamı Azam Ebu Hanife gelir. Bu dünyada zulüm ve işkence görmeyenin imtihanını saki eksik kalmış görürüm, nedense? Allah, Mustafa Ebu Harra kardeşimizi, şu mübarek Cuma gününün hürmetine, İmam- Azamla cennet komşusu eyleye, İnşallahu teala! Ey israil, arsız reklam ve film sektörlerinizle Müslüman'nın zihnini felç etmeyi şimdilik başardığını zanneden ey iblis soyları, binlerce tonluk bombalarla vahşice ve canavarca zevkle öldürdüğünüz Filistinli masum anaların ve bebeklerin feryadını Yüce Allah'ın duymadığını mı sanırsınız? Allah'ın gazabı çok yakındır, gizlenecek çalı dibi bulamayacaksınız! La Galibe İllallah!
  • 2 Yıl Önce

Yaşasın İslam

Yüce Allah cenneti cemali rızası ile muamele eylesin inşallah mekanı cennet olsun.
  • 2 Yıl Önce

lazoğli

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. gam yeis keder yok. bize NİYET VE GAYRETİMİZ SORULACAK. ZAFER SADECE O'na AİTTİR.
  • 2 Yıl Önce

Hürdapar'li kürdi

Rabbim şehadetini kabul etsin darısını bize de nasip etsin inşallah
  • 2 Yıl Önce

Toshiba

Allah rahmet etsin. Şehadetini kabul etsin.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23