• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Esad, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için şartını açıkladı

11 yıl gibi uzun bir aradan sonra Suriye ve Türkiye arasında temas sağlandı. Çok yakın bir zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın bir araya gelmesi bekleniyor. Ancak Suriye tarafı Türkiye'ye tek bir şart sundu. İşte o istek.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Osman 25

Ey Esed senin boyle bir luksun yok teroru besleyeceksin sonra Turkmen ve araplara saldiracaksin 4 milyon vatandasini TURKIYE Gondereceksin Amerika ve diger devletlere cirit attiracaksin Pkk yi oralara yerlestireceksin sonrada bana operasyonu durdur diyeceksin senin bana sart kosma hakkin yok eminim Reisimizde boyle dusunuyordur
  • 3 Yıl Önce

Vatandaş

Suçlunun adalete şart koşması pek komik olmuş.
  • 3 Yıl Önce

Gültekin

Kendi ülkesinin nizamına sahip çıkamayan adam şartı olduğunu ifade etmesini hayretle karşılıyoruz, sen bize ne kadar güven verebilirsin ki Suriye'de PKK'yı büyütüp, besleyen sonra da bizim başımıza bela ederek 30 yıldan fazla ve hala mücadele etmemize sebep oluyorsun, bundan dolayı halkımıza sunmamız gereken refahı bu mücadeleye harcamamıza sebep olacaksın, PKK ve yandaşlarını normal bir askermiş gibi ordunuzun içinde kamuflaj edeceksin sonra da şart koşacaksınız, sayın Esad böyle bir dünya yok, aklını başına al ve Reisimize güvenin sorunları çözmeniz sizin yararınıza olduğunu unutmayınız.
  • 3 Yıl Önce

vatandaş

Bence ... esed bunu diyemez.
  • 3 Yıl Önce

ADİL

DEFOL ULAN DİNSİZ SENİ KAfİR ZINDIK ABD RUSYA PKK İŞİD VE NİCELERİ ÜLKENDE CİRİT ATIYOR SEN KALKIŞ NE ZIRLIYORSUN KAFİR SENİ HE
  • 3 Yıl Önce

Shiptar

He ya en büyük gunahlardan cihaddan kaçmak hapten kaç nargile fokurdat Türkiye'nin içine et tavşan gibi ure ama Esed kötü Suri iyi ? Nasıl bir yaratiksiniz siz ?

Şener

Yok ya bununla anlaşma olmaz. Aynı kafa. Kuzeye müdahale etmeyecekmişiz. Senin ülken sen edebiliyormusun? Teröristlere niye izin veriyorsun o halde? Gücün yok, biz yapıyoruz senin yerine daha ne istiyorsun?
  • 3 Yıl Önce

Thunder

Yani abd askeri harekatlari dudursun istiyor demek istiyor
  • 3 Yıl Önce

Eli kanlı eset

Bununla buluşma katille buluşma .bırak alt rütbeler buluşsun.
  • 3 Yıl Önce

Yurt

Yani diyorki sizin askerler operasyon yapmasında isterse Suriyeyi Gavur devletler ve pkk işgal etsin önemli değil, yeterki Türkiye orda olmasın diyor. İran'ın münafık yönetimi ile aynı frekanstalar.
  • 3 Yıl Önce

Uygur Türkü

Artık Esed demiyorsunun Ak-it! Esed tekrar oldu Esad. 11 yıl heba oldu, milyonlarca Suriyeli ülkeye doldu, Kürdistanın ikinci ayağı kuruldu. Tekrar başa döndük
  • 3 Yıl Önce

Yom

Kendi komşumuzla bu kadar sorun yaşamak zorunda mıydık? Milyonlarca mülteciyi plansız programsız almak zorunda mıydık?
  • 3 Yıl Önce

Ahmet Uçar

Kuklanin şartı olmaz Kuklacinin şartıdır bu Kuklacı PKK PYD yı hâlâ kolluyor demektir.
  • 3 Yıl Önce

yani

yani demek istiyorki görüşmek istemiyorm kanı bozuk kpek
  • 3 Yıl Önce

Abdülhamit Karaca

Rusyanin köppegi durumuna düsen katil esed Türkiyeye sart koymasi abesle istigaldir, haydi oradan bre mendebur herif seni...
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23