• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bursa’da 2022 yatırım yılı olacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin performans esaslı hazırlanan 2022 bütçesi, Kasım ayı meclisi üçüncü oturumunda oy çokluğu ile kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin gider bütçesi 3 milyar 570 milyon lira olarak öngörülürken, hizmet dağılımında yüzde 20 ile ulaşım, bütçeden aslan payını aldı. Ulaşıma 2022 yılında 730 milyon liralık yatırım öngörülüyor.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

BIKTIK BURSA HABERLERİNDEN

İSTANBULUN BİR İLÇESİNDEN DAHA KÜÇÜK BİR YERE HERGÜN ABARTA ABARTA SAYFALAR AYIRMANIZ KOMİK OLUYOR.
  • 3 Yıl Önce

Serhan

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'nin bir çok ilini gezip görme imkanım oldu. En batısından en doğusuna, en kuzeyinden en güneyine kadar. Abartmıyorum Türkiye'deki en kötü yollardan biri Bursa'da. Bir Bursalı olarak utandım, üzüldüm. Bu utanç, yollar düzelene kadar Bursa'nın meşhur bir sözü haline gelmeli. "Bursa'ya geldiğinizi sağ tekerinizdeki logar kapaklarından anlayabilirsiniz." Küçükbalıklı da 1 araçlık yerde tam 9 tane logar kapağı saydım.
  • 3 Yıl Önce

Kaan

Chp yi asla sevmem oy da vermem. Ama bana garip gelen bir durum var. Tüm haberlerinizde Istanbul ve Ankara belediyelerini hep eleştiriyorsunuz ve karalamak icin tum gücünüzü kullanıyorsunuz. Ama Bursa belediyesinin de her adımını olağanüstü bir is yapmis gibi ovuyorsunuz. Siz hic Bursa'nin son durumunu gördünüz mu? Kaldırımlar, sokaklar, altyapı rezalet. Bu kadar aleni de taraftar olunmaz. Ara sira olumsuzluklari da yazin da belki is yaparlar da vatandaşa bir iyilik yapmis olursunuz.
  • 3 Yıl Önce

Saban

Akp bursayi gormezlikten geldi nufus sanayi ve odedigi vergileri gormezden geldi belediyelere stat yaptirdi eski tarihi eser camileri restore ettirdi trafik sorunu bursada cozulemiyor bu butceler komik kaliyor akp istanbula hala yatirim yapmaya kalkiyor elindekinide baskasina kaptirmaya az kaldi belki bu son defada olabilir ihmal elindeki son belediyeninde kaybina yol açabilir kor olur badem gozlu olur bursanin trafiği ve kentsel donusum basarisiz sonuçlar vermeye devam ediyor sehir hastanesi bursanin sehir disi hastanesi olarak halk tarafindan ragbet gormuyor buranin ulasim sorunu çözmek belediyeye hastane yapim parasindan fazlaya mal olur bursaya akil yoneticiler ve hukumet bursanin sorunlarini cozmek icin butce ayirmazsa bursa özünde buyuk sorunlarida bir okadar buyuk olarak çoğalmaya devam edecektir akp istanbula ilgisinin ceyregini bursaya gosterse bursa istanbulla yarisabilir ve daha gizel jir sehir olurdu
  • 3 Yıl Önce

Hasan

Bu herif bir bakanlık verilsin de huzura ersin telef oluyor bu herif bursada:))))
  • 3 Yıl Önce

Harun

Bu adamı parlatmaya çalışmayın boşuna. Hiçbir şey yok bu arkadaşta.Bursa Bursa olalı bu kadar beceriksiz başkanı hiç görmedi
  • 3 Yıl Önce

Tarik

Hadi ordan lan 
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23