• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüs Google'a da bulaştı! Resmen duyurdular

Google, Hindistan ofisindeki bir çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiğini açıkladı. Söz konusu kişinin semptomları, virüs teşhisi konulmadan birkaç saat önce gösterdiği belirtildi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kavkaz

ee, internet sitemde yahudileri ifşa etmeye başlamadan önce siteme ilk yahudi kelimesini yazdığımda sitemi bir gecede internet sıralamasında 1 milyon sıra aşağıya düşüren ve sitemi internette resmen görünmez hale getiren Google, yahudilerin kurduğu işlettiği Google, hepimizin e-postalarını okuyup anında siyonistlere, israile, amerikaya haber veren dünyanın en büyük istihbarat örgütü Google, çıkardığı en ufak bir siber koruması olmayan android işletim sistemiyle hepimizin cebine giren, tüm e-postalarımızı, hatta şebeke mesajlarını bile okuyan, hepimizi dinleyen, hepimizi telefonun kamerasından seyreden, fotoğrafımızı çeken, aldığımız notları, telefonumuzdaki dosyaları görüp okuyan, konumumuzu kapatsak bile konumumuzu bilen Google'a bu virüs bulaşmayacak da kime bulaşacak? virüs gideceği yeri iyi biliyor, elhamdülillah. devamını bekliyoruz, her türlü kafir, münafık, zındık ve iblisin cümlesini kırsın geçirsin inşaAllah.
  • 6 Yıl Önce

Kenan

Senin kafir dediklerin buluyor çaresini. Onlar Allah'ın nazarında senden daha faydalı. Kime ne faydan var? Bomboş atıp tutma uzun uzun. Adamlara da boşuna beddua etme. İstemiyorsan kullanmazsın hizmetlerini ne ağlıyorsun?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23