• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Yıkım Ekibi Ancak Kendini Yıktı

25 Haziran 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Rabbim önce bu yıkım ittifakının sonra da şeytanın şerrinden, bütün bir İslam âlemiyle birlikte, devletimizi ve milletimizi korusun! Amin!..

Hamdolsun, “Devlet, Millet, Vatan, Bayrak ve Din” temelli inançla oluşan, “cumhur ittifakına” reyimizi vererek, “dini, milli ve insani” vazifemizi yerine getirdik.

Öğrencilik yıllarımda MTTB’de ilk okuduğumuz kitaplardan birisi, Mümtaz Turhan’ın “Garplılaşmanın Neresindeyiz” eseri ile Alexis Csrrel’in “İnsan Denen Meçhul” adlı kitabıydı.

Garplılaşamayacağımızı ve garplılaşmamızın mümkün olmadığını, bunun fıtrat gereği imkânsız olduğunu, ayrıca insanlık tarihi boyunca, tüm toplulukların ve devletlerin bir kaderi bulunduğunu, bu kader çerçevesinde bir milletin diğer bir halka benzemek istese de benzemeyeceğini öğrenmiştik.

Lakin insan denilen varlığın meçhul olmaktan çıkıp, anlaşılabileceğini düşünmüş ve Alexis Csrrel’e itiraz etmiştik.

Hayatın merdivenlerini çıkmaya ve anlamaya başladığımızda ise yaşayarak öğrendik ki, insan denilen varlık hakikaten meçhulmüş!...

Hele bu hakikati, son iki ayda öyle çok acayip ve garaip hadiselerle gördük ki...

Mesela meyhane kapısından girmeyi bile günah sayanlarla, “Bize Kâbe olarak Çankaya yeter” diyenlerin sarmaşdolaş olduklarına, kucaklaştıklarına ŞAHİDolduk.

………………

İslam’ı kabul edişimizden ve Malazgirt’ten bu yana, Haçlı Batılıların hedefindeki ülkeyiz ve bu hedeften hiç inmeyeceğiz.

Bu sebeple de tarihimiz boyunca sürekli İstiklal ve İstikbal” mücadelesi vermekteyiz. Yine büyük bir mücadeleden birini daha tarihe kaydettik.

Dağları, tepeleri, ovaları, mezarlıkları, şehirleri, meydanları, camileri, tekkeleri, zaviyeleri şehitlerle dolu bu coğrafyada canlı ve diri olmak mecburiyetindeyiz.

İçimiz ve dışımız yıkım ekipleriyle doldu. İlk söz ve icraatları; “yakma, yıkma, kapatma, yatırımları durdurma” tehditleriyle başlamıştı.

Arkalarına Haçlı Batılılarla terör örgütlerini alan bu şer cephesinin, seçim propagandalarına başlar başlamaz neler söylediklerini unutmayacağız.

Bırakın ülkemizi, dünyanın hangi ülkesinde yönetime talip olan siyasetçiler propagandalarına, içinde yaşadıkları devleti ve milleti tehdit ederek; “yakacaklarını, yıkacaklarını, kapatacaklarını ve yatırımları durduracaklarını” ilan ederler?

Akla ziyan bu hali, yerküredeki hiçbir toplumun anlaması ve yorumlaması mümkün değildir.

Şer cephesinin kirli düşünceleri, bizdeki üniversitelerde ders olarak okutulacağı gibi bütün dünyanın üniversitelerinde de mutlaka okutulmalı ve araştırma konusu yapılmalıdır.

………………..

Yazıyı yazdığım sırada henüz oy kullanma süresi bitmemişti ama “Görünen köyün ırağı olmaz derler. Yıkımcıların yıkılıp gidecekleri zaten seçim süresinde belli olmuştu.

Şu gerçeğe inancımız tamdır. Topraklarımız “Hilal” toprakları, milletimizin büyük ekseriyeti de “Hilal” mayalıdır. Ve Yerkürede “Hilal’in” yegâne temsilcisi Türkiye’dir.

Ezcümle:

Türkiye Batıdan prangalanmış akılların yöneteceği bir ülke değildir. Prangalanmış akıllar ne kendilerini ne geleceklerini ne de geçmişlerini güncelleyemezler.

Kendi çıkarları için bütün dünyayı sömürmeye kalkan Batılıların prangaladığı akıllar, bu devlet ve millete hükmedemez, hükmedemeyecektir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23