• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Yerli ve Milli Türkiye’nin Miladı 24 Haziran

20 Nisan 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

“Hatırlama; ilerlemiş medeni halklar ile geri kalmış ilkel halkları birbirinden ayıran temel farktır:

Medeni halkların kadim geçmişleri vardır. Önemli olaylarını hatırlayan milletler, tarih dediğimiz şeye sahip çıkarlar”. Aliya İzzetbegoviç.

………………

Eski tarih itibariyle 1683, yakın tarih itibariyle 1839 Tanzimat’ın ilanından bu yana; “siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel” olarak Haçlıların ablukasından kurtulma mücadelesi veriyoruz.

Haçlı ablukasının içimizdeki temsilcilerini tek tek saymaya gerek var mı? “Cumhur İttifakına” karşı çıkan ve CHP adlı örgütün kayığına binenler diye tarif edilebilir.

Yüz seksen yıllık bir ablukayı kırmak ve devletimiz ve milletimiz üzerindeki tesirlerini yok etmek, devleti millileştirmek öyle kolay iş değildir.

Devletimizin yerlileşmesi ve millileşebilmesi için sadece halk iradesi yeterli olmaz. Bu iradeyi temsil edecek ve sahiplenecek kadrolardır esas olan.

Cumhur ittifakıyla başlayan, “Yerli ve Milli Yeni Türkiye Hareketi”, “millet-devlet bütünleşmesiyle” gerçekleşecektir.

İşte o gün 24 Haziran 2018 günüdür. Haçlı dünyaya ve içerideki Haçlı hizmetkârlarına “Durun-Yeter” denilecek gündür.

……………….

Ak Parti ve MHP dışındaki siyasi partileri o günün korkusu sarmış ve başlarını döndürmüştür. Devlet ve millete karşı Haçlı atalarından imdat dilenmekteler.

Eteklerinde ve ceplerinde ne kadar fitne, fesat, ihanet, kargaşa, kaos, kirlilik ve dahi bilumum gayri insanı çıfıtlıklar varsa, hepsini sahneye sürmeye başladılar.

Hem bu coğrafyada yaşayacaksınız, bu topraklardan besleneceksiniz, bu devletin tüm imkânlarından yararlanacaksınız, sonra da nefislerinizi tanrılaştırıp, hiç utanmadan; devlete ve millete karşı her türlü çirkinliğin tohumunu saçıp, ürün elde edeceksiniz öyle mi?

Dünyanın neresinde olursa olsun, devleti devlet yapan millet değerlerini sahiplenmeyen hiçbir siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel güç, başarılı olamaz.

Cumhur ittifakına karşı duran kesimlerin gözlerini; kin, öfke, garaz, iftira, bühtan, ihanet öyle bürümüş ki, ne devlet gördükleri ne de milleti bildikleri var.

24 Haziran 2018 günü ektiklerini sandıklardan biçecekler İnşaallah.

Şu anda kibirlerinden kendilerini bile göremeyenler, 24 Haziran’dan sonra bütün gerçekleri kucaklarında bulacaklar. 

………………

Ezcümle:

Varlığımızı ve bekamızı tehdit eden Haçlılar ve onların içimizdeki temsilcilerinin “bize biz olarak” tahammül etmedikleri apaçık ortadadır.

Bu “eyyamperestlerden” kurtulmanın vakti gelmiştir. Bedeni bu topraklarda, ruhu halka yabancılaşmış ve kurtuluşu başka yerlerde arayan zihniyetlerin; ne devlete ne de millete dair herhangi bir sorumluluk taşımadıkları, söylem ve eylemlerinde görülmektedir.

Bu yüzden Cumhur ittifakına karşı körkütük sarhoşlar gibi saldırmaktalar. Lakin devlet ve millet bütünleşmesiyle oluşan “milli bünye” bunların hepsini bertaraf edecektir.

Millet olarak yüz seksen yıldır, dışarıdan Haçlı zihniyetle, içimizdeki temsilcilerinin milli bünyemiz üzerinde yaptıkları tahribatları tamir etmeye çalışıyoruz.

 Yetmez mi artık!  

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23