• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Yerli ve Milli Türkiye’nin Lokomotifi Konya

14 Haziran 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Ülke olarak yaşadığımız seçimin esas yönü:

“Türkiye yerli ve milli bir devlet mi olacak” yoksa asırlardır; öç ve hınç içerisinde yaşayan Haçlıların istediği gibi “sömürülmesi lazım bir devlet mi olacak” seçimidir.

Muhalefet ve destekçilerinin; “ordudan, emniyetten, maliyeden, kültürden” başlayarak, devleti har vurup harman savuracaklarına dair tehditleri, Batılıların ve terör örgütlerinin iştahlarını kabartmaktadır.

Yalnız bedenleri topraklarımızda, ruhları Batılıların tekelinde olan muhalefetin ve hamilerinin göremediği bir hakikat var ki, o da şudur:

Bu toprakların gerçek sahip ve savunucuları olan “Çarıklı Erkânı Harp Halkımız”, “İstiklal ve İstikbal ruhuyla” bunlara tahrip fırsatı vermeyecektir.

Biz “Kıble medeniyetine mensup bir milletiz”.

Tartışmasız ve alternatifsiz olarak; “devlet, millet, vatan ve din” merkezli inanç temelimizi sahiplenen kadrolar, Ak Parti ve MHP’dedir.

Bu örneğin en güzelini de Konya’da görmek mümkündür. Konya, “Yerli ve Milli Türkiye’nin lokomotifi” konumunu sürdürmektedir.  

………………….

İnşallah, 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacak olan cumhur ittifakı olacaktır.

R. Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, siyasi kimlik ve kişilikleriyle, ülkemizin iç ve dış meseleleri başta olmak üzere her hususu halkımızla paylaşmakta, yapılanları ve yapılamayanları anlatmaktadırlar.

Muhalefet ise kaynağını açıklayamadıkları karanlık odaklardan kulaklarına üflenenleri seslendirmekte, önlerine konulanları okumaktadırlar.

Tüm bu gerçekleri, muhalefetin göremediği milletimiz bilmekte, yaşamakta ve 80 yılda yapılamayan kalkınmayı, 15 yılda gerçekleştiren R. Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’yi sahiplenmektedir.

……………..

Kovulmuş şeytanın sermayesi olan; “öfke, kin, haset, hınç, öç” gibi gayri insani hasletler, önce sahiplerini yer ve tüketir. Sonra bulaştırdıklarına tesir eder.

Ne yazık ki, “öfke, kin, haset, hınç ve öç” sahibi muhalefetin gözü; ne devlet ne millet ne siyaset ne din ne vatan ne geçmiş ne gelecek görmüyor.

Maalesef tek hedefleri, Yerli ve Milli Türkiye’nin önünü kesmekten ibaret!

Bu tespitleri, Konya’nın merkezinde yahut ilçelerinde dolaşarak ehli vicdan her insanımızdan duyabilir, hatta daha fazlasını da işitebilirsiniz.

…………………

Seçim çalışmalarını bir kaç gündür Konya ve ilçelerinden takip etmekteyim.

Ak Parti Konya İl Başkanı ve 22-23. Dönem milletvekili Hasan Angı, muhteşem bir ekiple, Konya ve ilçelerini karış karış tarayarak, özlenen ve beklenen “Yerli ve Milli Türkiye’yi” paylaşıyor.

Hasan Angı, siyaseti tabandan tavana, tavandan tabana yaşayan ve taşıyan bir isimdir. Dava ruhuyla bu topraklarda devlet olarak kalmanın tek yolunun “Yerli ve Milli Türkiye’den” geçtiğine inanarak çalışmaktalar.

……………………

Sözün özü, Çarıklı Erkânı Harplerden olsun:

- “Memleket muhalefete teslim edilir mi?” sorusuna yerel ağızla şöyle cevap veriyorlar:

- “Napang ağam sen! Bunlara bir dal maydanoza bile teslim idilmez”!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23