• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Unutursak Unutuluruz

06 Şubat 2019
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

“Düşmanlıklarından emin olduklarınız, size dostluk-kardeşlik teklif ederlerse, sakın inanmayın. Çünkü kaybettiğinizde yanınızda olmayacaklardır”. Anonim.

28 Şubatçılar ve bilumum darbecilerle bunların siyasi ayakları ve ayakçıları, milletimizin değer yargılarına karşı ezelden beri mücadele eden ve düşmanlıkları kesin olan iç ve dış güçlerle dost olup, onlarla birlikte devletimize-milletimize karşı her türden işbirliği yaptılar.

Kartel medyası olarak anılan gazetelerin-televizyonların-dergilerin o dönemdeki manşetlerini ve köşe yazılarını hatırlayanlar bilir. Tarihe kaydedilmiş şekilde beklemektedir.

“Topyekûn Savaş” ve “Gerekirse Silah Kullanırız” gibi benzeri manşetler, halkımıza karşı büyük kışkırtmalar, düşmanların yüreklerine su serpen haber ve yazılar, bugün gibi hala hafızalardaki canlılığını korumaktadır.

Sahi kim kime karşı silah kullanacaktı? Kim kime karşı topyekûn savaşacaktı?

Bu soruların cevapları elbet çok açık ama bu manşetleri attıranlar, atanlar, bu hususta yazı yazanlar yahut yazdıranlar-yazdırılanlar, sanıyorlar mı ki halkımız bunlara haklarını helal edecek ve arkalarından iyi şeyler söyleyecekler! Asla etmeyecekler ve unutmayacaklar!

………………

28 Şubat entrikalarının en çok acısını ve faturasını bizim gazete ödedi. Başlangıcından sonuna kadar hemen her gün tehdit edildi, baskınlar yedi, kurşunlandı, hukuki ve ekonomik açıdan akla hayale gelmedik oyunlar sergilendi.

Hamdolsun! Allah’a güvenmenin dışında hiçbir güce tapılmadığı ve inanılmadığı için engeller ve entrikalar yolumuzdan çeviremedi.

İnandığımız yolda yürümenin onuruyla muhannetlere muhtaç olmadan bugünlere gelindi.

Muhannetlere karşı sadece biz dik durmadık tabi. Erbakan ve R. Tayyip Erdoğan gibi liderlerimizle birlikte aziz milletimiz de asla boyun eğmedi. 

Hele hele “Muhtar Bile Olamaz” manşetiyle siyasi hayatı bitti diye göbek atanlar, geceleri rakılarla, dansözlerle özel yatlar ve lüks otellerde kutlama yapanlar, “Bu iş tamam” diye düşmanların avuçlarına gülen yüzlerini koyup, başlarının okşanmasını bekleyenlere ve aferin alanlara karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan asla eğilmedi ve bükülmedi.

Zaferin mutlak hak sahiplerinin olacağına inanarak, her geçen gün milletimizin desteğiyle inandığı şekilde hareket etmekten bir adım dahi geri atmadı.

………………

İki şey unutulmaz. Bir iyilik bir de kötülük. Oysa bizim inancımız ne der:

“Şahsınıza yapılan kötülükleri unutun”! Ama bunların yaptıkları kötülükler şahıslara değildi ki hangisi unutulsun ve bağışlansın.

Şahıslar üzerinden devlete ve millete kötülük ettiler. Devletimize ve milletimize karşı iç ve dış düşmanlarla iş birliği yapıp, onlara hizmet ederek, devleti-milleti dünyaya rezil ettiler.

Ortada şahıslara yapılan bir kötülük yoktur. Şahısların inançlarına karşı topyekûn bir mücadele vardır.

Dolayısıyla şahısların kendi adlarına affetmek ve bağışlamak gibi lüksleri olamaz. Ayrıca darbecilerin de zaten böyle bir talebi yok.

Özür dileme erdeminde bulunabilecek insanlar, içlerinde beslendikleri ve üzerinde yaşadıkları vatanlarına-milletine karşı darbe kalkışmasında bulunmazlar zaten.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23