--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

Kahrolası İttifaktan Zafer Doğmayacaktır

Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk

Dün yurdumuzun her noktasındaki her camisinde, şehitlerimiz için okunan salalar ve dualar, lanetlenesi ittifaktan zafer doğmayacağının ispatıydı.

Böyle bir ittifak, Çanakkale Savaşı’nda görülmemiş ve yaşanmamıştır. Tüyü bitmemiş 15 yaşındaki çocuklarımızla, yetmişlik ihtiyarlarımız, aynı dava uğruna şehit olmuştur.

İstiklal Harbimizde böyle bir ittifak görülmemiş ve yaşanmamıştır. Hamile kadınlarımızdan, kucağındaki bir aylık çocuğuyla İstiklal mücadelemize katılan kadınımız, erkeğimiz, yaşlımız, hatta hastalarımız şehit düşmüştür.

Kıbrıs Savaşı’nda böyle bir ittifak görülmemiş ve yaşanmamıştır. Devlet-millet kaynaşması ve kucaklaşmasıyla yine yedi düvele karşı savaşılmış ve Mehmetçiklerimiz şehadet şerbeti içmiştir.

………………

Memleketimizin her köşesindeki her mezarlığı; “vatanı, milleti, dini, namusu, bayrağı, sancağı” uğruna şehit düşmüş asker ve sivil Müslümanlarımızla doludur.

Yaklaşık 35 yıldır devam eden PKK terör örgütüne kadar böylesine açık ve net bir şekilde; “vatana, millete, dine, namusa, bayrağa ve sancağa” düşman olan ve nasıl birleştikleri anlaşılmayan bir garip ittifak, imanı olan herkesi şaşırtmaktadır.

İnsanın dimağı duruyor ve donup kalıyor. Bu ne alçak bir ittifaktır, bu ne alçak bir nifakçılıktır ve bu ne alçak bir Allahsızlıktır.

………………..

Yeryüzündeki toplumların tamamına bakalım, her ülkenin başına bela olan kesimlerin; “vatan, millet, din ve milli değer yargıları” yoktur.

Nerede kendilerine bir yer bulurlarsa, menfaatleri devam ettiği müddetçe orası iyidir. Menfaatleri zedelendiğinde orası hem kötü hem de ihaneti hak etmiştir.

Bugün PKK terör örgütüne destek veren siyasilere, medyaya, sanatçı artıklarına ve iş çevrelerine bakıldığında görülür ki, hiçbirisinin emelinde ve amelinde, uğruna şehit olunan ve insanı insan eden, insanı Müslüman eden kutsalları yoktur.

Böylelerin işi “nifaktır, yalandır, iftiradır, hasettir, cinayettir, gasptır, küfürdür” ve bu güruhun nezdinde sadece insanın değil, hiçbir canlı varlığın kıymeti yoktur.

………………

Mayası temiz insanların malumudur ki, acılı aileleri teselli etmek çok zordur. Rabbim yüreklerine sabırlar versin. Dilleriyle imanları arasına şeytan girmesin.

İnsanın inkâra en yakın olduğu vakitler böyle günlerdir. Şerde ittifak eden kesimlerin de istediği budur.

Bunlara fırsat vermemek için şehitlerimizin ailelerine de halkımıza da düşen vazife; hadiselere iman şuuruyla bakabilme gücüne ve azmine sahip olabilmektir.

Dünyanın sadece dış yüzünü gören, iç yüzünden haberdar olmayan Allahsızlar gibi haramlı emellerin, karanlık kanaatlerin dar çemberinde sıkışıp kalmamalıyız.

………………

Bizim inancımıza göre öldürülen bir serçe dahi ahirette feryatlarla mizana gelip katilinden hak isteyecektir. İlahi adalette haklaşmalar, en ince teferruatıyla hükme bağlanacak ve karşılıkları verilecektir. Allah böyle buyuruyor.

Şüphesiz ki, şehitlerimizin ruhu Cennet-i aladadır. Rabbim rahmetiyle onları katına almıştır. Ruhları huzur ve sükûn içerisindedir. El Fatiha.

Hüseyin Öztürk Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle