• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Hasta Adam Avrupa Deme Sırası Bizde

19 Aralık 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Avrupa’da hızla yayılan en önemli hastalıklardan birisi ateizmdir. Ateizm kişinin beş duyu organlarını dumura uğratır ve sersemletir.

Fransa ve diğer ülkelerdeki hareketler, bu illetin bir göstergesidir. Varlıktan bunalmış ve yoğrulmuş bir hayatın çıkmaza girdiğinin işaretidir.

Kısmi zihni felce sebep olan bu inkâr hastalığının biz de kıpırdanmaları vardır. Yalnız bizdekiler açıkça din düşmanlığı yapamadıklarından ipe sapa gelmez sebeplere sığınmaktalar.

Avrupa’nın ateizmin pençesinde boğulduğunu göremeyenler, Türkiye’nin de Müslüman bir ülke olduğunu göremeyecek kadar zavallı durumdalar.

İşin garibi, Müslüman bir toplumu yönetmeye heveslenen, Müslüman bir halktan oy almayı hayal eden küflenmiş siyasetçiler de Avrupa’daki terörden medet ummaktalar.

Böyle bir aymazlık, “bu toprağın insanının” işi olamaz! Hıristiyanlıkla ateizmin birleştiği yerde, Müslüman bir toplumun değerleri buluşamaz.

……………..

Ateizmin ve tümüyle budanmış Hıristiyanlığın doğuracağı tek şey bunalımdır, buhrandır. Buhran ve bunalım cıvık, sinsi, vahim bir marazdır.

Bu maraza yakalananların dünyaya dair bütün hazları bitmiş, çıkmaz sokaklarda çıkış arayarak, etrafı yakıp yıkarlar.

Bunun için ürettikleri bahaneler, çerden çöpten sarhoş naralarından ibarettir. 17-25 Aralık’ta ve gezi teröründe gördük.

“Üçüncü havaalanını yapmayın, kanal projesinden vazgeçin, tüp geçitleri iptal edin, bütün yatırımları durdurun” ihanetiyle devlete ve millete büyük zarar verdiler.

Avrupa’daki olayları bize taşımak isteyenlerin anlamadığı ve anlamamak için direndiği hakikat şudur:

Büyük milletimiz yaklaşık 150 yıldır beklediği devlet özlemine kavuşmuş, ilk defa millet-devlet bütünleşmesini sahiplenmiştir. Bir daha kaybetmek ister mi?

………………

Avrupalıları bilmeyiz ama her millet kendi tarihini muhafazaya mecburdur. Biz geleceğimizi geçmişimize sahip çıkarak kurarız.

Yüz elli yıl aradan sonra bütün uçurumlardan, yarlardan, düşe kalka bugünlere gelip, devlet-millet bütünleşmesini elde edebildiysek, tarihimizi muhafaza ettiğimiz ve geleceğimizi geçmişimize sahip çıkarak kurduğumuz içindir.

Bu sebeple Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti, 16 yıldır iktidardadır. Zihni sağlığı yerinde olan herkes şu gerçeği görmektedir.

Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet; ne vesayet rejimiyle ne darbeyle ne de başka güçlerle değil, halkın özgür iradesiyle iş başına gelmiştir.

Ayrıca yine her türlü iç-dış teröre, tehditlere, kargaşa ve kumpaslara rağmen, devlet-millet güçlü şekilde ayakta durmakta ve yoluna devam etmektedir.

………………..

Avrupa’daki ruhi bunalım ve buhrandan medet umarak ülkemize karşı tezgâhlar düzmeye kalkacaklara şunu da hatırlatmalı:

- Biz Müslüman bir milletiz. Milletimizi dininden, dilinden, tarihinden, bayrağından, vatanından, toprağından medeniyetinden ayırmak imkânsız olduğu gibi ihanet etmez ve ihanet edenlere de dersini verir.

Tekrar ateizme dönelim. Avrupa halkı ateizmin kapsama alanında yaşamaktadır. Kiliselerin devletler ve halklar nezdinde hiçbir etkinliği kalmamıştır.

Avrupa hasta adamdır. Ateizm Avrupa’nın çöküşünü hızlandıracaktır.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23